Lifestyle

OTVORENA NOVA STEVE MADDEN PRODAVNICA U GALERIJI Rezervišite 7. jun za posebno šoping iskustvo

Modno tržište Srbije postalo je bogatije za još jednu šoping destinaciju koja predstavlja oličenje njujorškog uličnog stila i aktuelnih trendova.

OTVORENA NOVA STEVE MADDEN PRODAVNICA U GALERIJI  Rezervišite 7. jun za posebno šoping iskustvo

Promo

Druga po redu prodavnica u Beogradu čuvenog američkog brenda "Steve Madden" otvorena je krajem maja u prizemlju tržnog centra "Galerija".

Promo

 

 

Na površini od 120 kvadratnih metara dostupan je široki asortiman obuće i asesoara za proleće i leto 2024.

Kolekcija za žene i muškarce obuhvata "chunky" patike savršene za svakodnevne "street style" autfite, papuče sa debljim đonom, mokasine kao večni klasik, ali i torbice koje imaju moć da podignu i najjednostavniju kombinaciju.

Promo

 

 

Napravite spisak svojih "Steve Madden" favorita i posetite novu šoping lokaciju u petak, 7. juna 2024, od 17 časova jer vas očekuje događaj inspirisan energijom grada koji nikada ne spava.

Uživajte u Menhetn koktelima, hotdog posluženju i ne propustite popust od 20% na modele iz nove kolekcije. Za atmosferu će biti zadužena DJ Sara Stajić, poznatija kao Essie.

Promo

 

 

Događaju će prisustvovati ljubitelji brenda i influenserke kao što su Ena Luna, Aleksandra Dobrić i Ceca Živojinović.

O brendu

Steve Madden je započeo modni uspon 1990. godine sa samo 1.100 dolara, a skromna investicija je tokom godina prerasla u globalni brend koji nose najveće zvezde šou-biznisa, kao što su Ledi Gaga, Selena Gomez, sestre Kardašijan, Tejlor Svift, Kameron Dijaz i drugi.

 

Dugogodišnje iskustvo "Steve Maddena" i dizajn inspirisan pank i grunge muzikom osamdesetih omogućili su mu da stvara obuću za žene i muškarce koji žele da izraze svoju individualnost. Kreacije su inovativne, odvažne i nadahnute. Urođeno razumevanje trendova i snaga volje osnivača brenda rezultirali su milionima kupaca širom sveta i usponom u svetu mode.

Komentari (0)

Loading