Retro look po uzoru na Lanu Del Rej (video)

28/06/2017 | 22:30

Njen beauty potpis je veoma jasan – retro na licu, retro na kosi!

Pevačica Lana Del Rej je poznata po svojim melanholičnim pesmama, super stajlingu, ali specifičnom ulepšavanjima lica i tela. Simpatična Lana je oduševljena minulim vremenima, a izgleda da su šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka na nju ostavile najjači utisak.

Iako se o njenom izgledu mnogo govorilo, današnja pažnja je ipak usmerena na njeno šminkanje i frizure, koji su sjajna beauty inspiracija ako volite taj retro vajb.

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Ako bismo kojim slučajem mogli da “prebacimo” glamurozni Holivud na nečije lice, verovatno bi izgledao onako kako vidimo na Lani. Neskromna upotreba alajnera – dvostruki i lažne, guste trepavice postaju zaštitni znak svih onih koji vole old school način ulepšavanja.

U Laninom slučaju, bez obzira da li je viđamo na sceni ili su je uporni paparaci uhvatili na ulicama metropola, teško da ćemo je videti bez ovog retro momenta u šminkanju. Sanjiv pogled pojačava se isticanjem obrva, a crvene ili puder nijanse karmina variraju od prilike do prilike na usnama.

Sada, kad smo preuzeli Lana Del Rej način šminkanja, red je da se pozabavimo frizurama. Ili idemo u smeru talasaste kose ili natapiranih frizura ala Prisila Prisli, a ako želite da isprobate retro look po uzoru na pevačicu, pogledajte video!

Izvor: elle.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Još iz rubrike