Profesionalni šminker savetuje: MAKE UP PRAVILA KOJA (NE) VAŽE ZA DOČEK NOVE GODINE

31/12/2018 | 16:30

Povodom dočeka Nove Godine, naš poznati šminker, Dušan Lazić otkrio je šta on savetuje kako da večeras zablistate, ali i koja pravila smete da prekršite poslednjeg dana u godini.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Na Moj Nacin (@namojnacin) дана

– Od trenutka kada smo novogodišnju jelku počeli da posmatramo kao komad nameštaja i stilizovali je, izgubila se magija NG čarolije, a samim tim i NG izgleda. Zašto? Zato što izlazimo tokom cele godine, kao po diktatu “predoterani”, pa nam NG izlazak ne predstavlja nikakvo dodatno uzbuđenje, a samim tim ni izgled i šminka za tu noć.

Budući da sam sačuvao tradiciju da moja jelka – kao simbol veselja i euforije – obiluje koloritom, moj pristup NG stilizaciji i doterivanju podrazumeva potpunu slobodu. Za NG noć dopustite sebi sve ono čega se zbog raznih okolnosti lišavate cele godine. Ako vaš posao podrazumeva minimalnu šminku i sveden izgled NG noć je idealna prilika da pokažete temperament, a i ako inače niste smeli – te noći vam je sve oprošteno – kaže Dušan i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mia Makeup Team (@mia_makeup_team) дана

– Glasam za jaku šminku – u isto vreme naglašene i usne i jagodice i oči… Vestačke trepavice, perike i nakit za kosu učiniće vaš izgled nerealnim. Elektrik blue smokey eyes, metalik zlatne usne ili vino crveni karmin, u kombinaciji sa Ejmi Vajnhaus ajlajnerom, biće savršena kombinacija uz crnu odevnu kombinaciju. Šljokice su nezaobilazan detalj i možete ih – osim na kapke – aplicirati i na usne. Daće im magičan izgled.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ MIA PUCAR ⚜️ (@mia___makeup___) дана

– Pustite mašti na volju, izgledajte spektakularno, jer je i na filmu doček Nove godine tako prikazan, a i idealna je prilika da legitimno izgledate glamurozno – zaključuje Dušan i otkriva koje to još pravilo važi za doček.

– Za mene samo 31.12. izreka ‘’manje je više’’ apsolutno ne važi! Za vreme praznika preterujemo u hrani, preterujemo u piću, pa zašto bi se na šminkanju štedelo? Srećni praznici!

story.rsnamojnajčinguliver/gettyimages

Još iz rubrike