Poruke ljubavi sa Lovefesta: Kultni izvođači elektronske muzike na najvećoj bini ikada u Srbiji

02/08/2019 | 16:41

Kapije ovogodišnjeg Lovefesta otvorene su nešto posle 22 časa, a trinaesti po redu festival elektronske muzike obeležio je headliner Richie Hawtin kog je publika na najvećoj do sada „Fire“ bini dočekala na nastupu oko šest ujutru.

Prepuna je bila i IQOS VIP bina, čak do samog kraja seta Richija Hawtina a.k.a. Plastikmana, koji je zatvorio prvi festivalski dan jutros oko osam časova.

Za one najveće fanove, ali i srećnike koji su imali privilegiju da imaju VIP karte, upravo sa IQOS VIP terase „pucao“ je najbolji pogled na najveću do sada koncertnu binu u Srbiji, čeličnu konstrukciju visoku oko 24 metra, sa preko 250 uređaja za rasvetu i 170 kvadrata led ekrana.

 

„Fire“ stage u Vrnjačkoj banji „zapalio“ je Enrico Sangiuliano, jedan od članova čuvenog Drumcode Recordsa, koji okuplja neka od najvećih imena svetske tehno scene kao što su Adam Beyer, Maceo Plex, ali i Marco Carola, koji će nastupom poslednjeg festivalskog dana zatvoriti ovogodišnji festival.

Program trinaestog izdanja Lovefesta, koji traje do subote, 3. avgusta, dostupan je korisicima IOS i android operativnih sistema na mobilnoj aplikaciji festivala.

Story.rsIvan Miladinović

Još iz rubrike