Pet načina kako da vam grudi izgledaju lepše

14/07/2017 | 21:42

One to apsolutno zaslužuju!

1. Nosite pravu veličinu brushaltera

Nažalost, većina žena nosi pogrešnu veličinu brusa, što rezultira nepravilnom podrškom koja može izazvati i veće zdravstvene probleme, ali i neugodom pa bi bilo dobro da ih profesionalno izmerite, kako ne bi bilo zabune.

2. Spavajte na leđima

Da biste spričili prerano opuštanje ili dobijanje bora na grudima, pokušajte da spavate na leđima ili kad god je moguće izbegavajte ležanje na stomaku, čak i kad ste budni.

3. Negujte ih pravilno

Tretirajte svoje grudi onako kako tretirate svoje lice i vrat, jer se bore i pigmentacija mogu pojaviti i na njima. Sprečite to korištenjem kreme sa zaštitnim faktorom tokom dana i one hidratantne tokom noći.

4. Masirajte ih

Tako ih, nažalost, nećete povećati, ali možete poboljšati elastičnost kože. Kada uveče krenete da ih namažete hidratantnom kremom, priuštite im nekoliko minuta masaže. Ili zamolite dragog da to učini umesto vas. Sigurni smo da neće imati ništa protiv.

5. A kada trenirate…

Ako ste zabrinuti zbog svojih grudi, vodite računa o tome da im sportski brus dok vežbate daje najbolju moguću “podršku”, odnosno da ih dobro podupire.

Story.rsindex.hrguliver/thinkstock

Još iz rubrike