Ovako izgleda idealan mejkap za sezonu proleće/leto 2018.

27/03/2018 | 14:53

Margo Robi je prva prošetala ovaj mejkap i dala nam uvid u to kako da se našminkamo kada nam konačno dođu lepi i sunčani dani.

Crna linija ajlajnerom za oči možda jeste bezvremenski klasik, ali njegova bela varijanta pravo je osveženje. Beli ajlajner za oči najnoviji je beauty trend s modnih pisti koji je u vrlo kratkom roku preplavio i društvene mreže.

A kada ga je glumica Margo Robi nosila na londonskoj premijeri svog poslednjeg filma “Ja, Tonja”, više nismo ni sumnjali da se radi o make-up hitu godine.

Naime, nadolazeći topliji dani idealni su za isprobavanje ovog izuzetno laskavog trenda u šminkanju koji oči čini naizgled većim i otvorenijim te ima pomlađujući efekat.

Šminkeri ističu i da se radi o mejkap koji može da nosi baš svako, bez obzira na boju očiju, kose ili tena jer bela boja, baš poput crne, odgovara svima.

Da sve bude još bolje, bela linija ajljanerom ne mora biti toliko precizna kao crna, može čak biti i spontano razmazana, a možete i, poput Margo, naneti preko celih gornjih kapaka.

Poigrajte se i stvorite vlastiti, originalni look belim tušem ili jednostavno ukradite neku ideju s Instagrama, gde inspiracije nikako ne manjka.

A post shared by Joccoaa (@itsjoccoaa) on

A post shared by SONJDRA DELUXE (@sonjdradeluxe) on

A post shared by Summer Roberts (@summerrrmua) on

story.rsindex.hrguliver/getty

Još iz rubrike