One za njega ne mare: Ešli Grejem i Bela Hadid ponosno “šetaju” celulit (foto)

02/05/2018 | 20:11

Celulit muči mnoge žene širom planete, imaju ga i vitki ljudi, kao i sportisti, ali lepši pol ga i dalje smatra jednim od najgorih neprijatelja. Da niko nije pošteđen ove “muke” potvrdila je i mlada Bela Hadid (21) koja važi za jednu od najlepših žena danas, ali i najtraženijih manekenki.

Naime, sestra Hadid je fotografisana dok bezbrižno uživa na bazenu, a paparaco fotografije otkrile su ipak ne tako savršene noge i pozadinu ove lepotice. Međutim, izgleda da Beli to ni malo ne smeta.

Iako možda nije ni svesna toga, Bela je poslala poruku mnogim mladim damam koje se ugledaju na nju, kako je svako telo lepo i kako treba ponosno “nositi” svoje male nesavršenosti.

Istu poruku, doduše svesno, poslala je i plus sajz manekenka Ešli Grejem (30) koja je još jednom odlučila da u poslednjem segmentu svoje modne kampanje za kupaće kostime za predstojeće leto iskoristi neobrađene paparaco slike. Smelo!

Svojim obožavaocima je poručila da vole sebe i ne mare za tuđe komenatre i mišljenja.

– Ova kampanja je drugačija od svih ostalih za koje sam radila tokom čitave karijere. Pokazala sam svoje telo i sebe u nekim zaista neverovatnim situacijama. Nisam mislila da ću biti sprema za tako nešto – rekla je sesksepilna Ešli.

Zato drage dame, prestanite da brinete i ovoga leta na plažu izađite pune samopuzdanja. Jer ako mogu Bela i Ešli zašto ne biste mogle i vi!

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike