Nova bizarna opsesija žena u Holivudu

07/12/2017 | 15:29

Teško da bilo šta što dođe iz holivudske fabrike snova može da nas iznenadi, ali ovo zaista jeste glupost potpuno druge vrste, od koje će svakom normalnom da se digne kosa na glavi. Ali, stilistkinja poznatih Rebeka Korbin Marej tvrdi da sve veći broj njenih klijentkinja (među kojima se nalaze Ema Votson, Lili Džejms i Sofi Tarner) ima komplekse zbog izgleda pazuha.

Naime, problem je u tome što ženama, kad drže spuštene ruke, prirodno taj deo tela izgleda malo nabrano, a ponekad se tu skupi i malo salceta. Ovo je najprirodnija stvar na svetu ali – nije privlačno. Zato u Holivudu danas sve veći broj žena odlazi pod nož, kako bi im skinuli tu kožu, izvukli salce i napravili pazuh iz snova.

A post shared by Ciara (@ciara) on

Kako kaže Rebeka, njenjm klijentkinjama je taj deo tela često povod za jaku anksioznost, posebno kad su na crvenom tepihu. Zapravo, fenomen je toliko uzeo maha da ima i naziv – “vagina ispod miške”. Ovaj nadimak mu je nadenula ni manje ni više nego Džnifer Lorens 2014. godine, na jednom intervjuu na crvenom tepihu. Ona se tad našalila na račun svog izgleda.

– Znam da imam salce oko pazuha, to je okej… To je vagina ispod miške – našalila se Lorens. I, eto nas danas, tri godine kasnije, žene imaju adekvatan naziv za “manu” koja je potpuno prirodna pojava.

Šta vi mislite o ovom bizarnom trendu?

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

story.rsnoizz.rsguliver/getty

Još iz rubrike