Nismo sigurni da će vam se dopasti: Ovako se hrani Gvinet Paltrou

21/09/2017 | 11:27

Opšte je poznato da je glumica Gvinet Paltrou pobornik svakakvih pomalo neobičnih uverenja i stavova, a o ishrani vodi toliko računa da neki misle i da preteruje.

Njen bivši kuvar, Kejt Mek Alun, koji je za Gvinet radio još dok je bila u braku s bivšim mužem Krisom Martinom, otkrio je kako holivudska zvezda jede isključivo povrće. Uz povrće, glumica voli da jede i nešto zaista neobično – travu.

Inače, Mek Alun je poznat i po tome da je radio i za Mirandu Ker i Stivena Spilberga.

– Počeo sam da radim za Gvinet i njenu porodicu kada je ona snimala prvi nastavak filma “Iron Man” – započeo je svoju priču slavni kuvar za foxnews.com i dodao:

–  Dobio sam upute od njihovih asistenata, jednostavno slavni par nije ništa jeo. Vrlo su strogi, izbegavaju sav šećer, bilo kakve slatkiše i mlečne proizvode, jedu samo sve više i više povrća. U samom početku sledio sam uputstva koja sam od njih dobijao, a onda sam polako počeo da dodajem nove namirnice, a njima se to dopalo. A ja sam im objasnio rečima “To se događa kada jedeš nešto više od same trave” – sa osmehom je ispričao kuvar.

Inače, nije tajna da je Gvinet pokrenula i sopstveni biznis, pa mnogi pričaju kako će zbog toga zauvek i napustiti glumu. O čemu se tačno radi pogledajte OVDE.

Ona je i pre samo nekoliko dana otvorila i posebnu prodavnicu, koja je ujedno i prostorija gde svako može da isproba organsku hranu, sveže ceđene sokove, smutije, a može i da uživa u dvorištu – zatvorenom vrtu.

story.rsguliver/getty, instagram

Još iz rubrike