WEEKEND MEDIA FESTIVAL: Tri dana mira, ljubavi i komunikacije!

12/09/2019 | 19:07

Dobrodošli na trodnevni događaj koji će promeniti način na koji živite i radite! Tri dana mira, ljubavi i komunikacije!

Dvanaesto izdanje Weekenda koje godišnje okupi više od 5.500 vodećih osoba i stručnjaka u komunikacijskoj industriji te poslovnom svijetu definitvno je festival koji predstavlja nove «pokretače» ali i pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena i odlična zabava.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promenama, ovaj trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmerene budućnosti.

Bez obzira na to gde radite, bavite li se marketingom, jeste li u agenciji ili ste njen klijent, Weekend ćete napustiti s bogatim idejama i inspiracijama.

Više od 150 predavača i panelista, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclass u Grand Park Hotelu Rovinj u tri dana bogatog festivalskog programa obeležiće 12. izdanje najvećeg komunikacijskog festivala u regionu.

Na Weekend Media Festivalu u Rovinju koji se, od 19. do 22.9., održava pod pokroviteljstvom Adris grupe, očekuje se preko 5.000 učesnika iz svih zemalja regiona.

Brojne inostrane predavače predvode Sara Fischer iz Axiosa i Sarah Marshall iz Voguea, a party program rezervisan je za Let 3DiskobajagiElektrični orgazamPilote i brojne DJ-e.

Više informacija o programu ovogodišnjeg Weekenda potražite u nastavku, a za sva pitanja slobodno me kontaktirajte.

Još uvek se možete akreditovati putem sledeće akreditacije.

Program panela i diskusija dostupan OVDE. 

 

Story.rsPrintscreen

Još iz rubrike