Veliki popusti i sjajna ponuda u prvom šoping parku u Kruševcu: Novo mesto u gradu otvara vrata 26. septembra

18/09/2019 | 11:27

Nova destinacija za kupovinu i uživanje u srcu Kruševca, Kruševac Shopping Park, otvara svoja vrata po prvi put 26. septembra 2019. u 12h. Svi posetioci će biti u prilici da uživaju u specijalnim popustima i ponudi povodom otvaranja, u svakoj od novootvorenih prodavnica, kao i u bogatom zabavnom programu.

• Samo nedelju dana je ostalo do otvaranja Kruševac Shopping Parka 26. septembra 2019.
• Sjajni popusti i zabava očekuju posetioce na dan otvaranja

Sa preko 300 parking mesta, odličnom kombinacijom 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova, od kojih će se pojedini po prvi put predstaviti u Kruševcu i Rasinskom okrugu, novi šoping park će ponuditi prijatnu kupovinu po pristupačnim cenama.

Nakon zvaničnog otvaranja parka, uslediće zabavni program u poslepodnevnim satima. U periodu od 16 do 18h, program će biti namenjen deci, tokom kojeg će mališani biti u prilici da se druže i slikaju sa kostimiranim animatorima. Istovremeno, od 17h za odrasle će biti organizovan nastup DJ-a. Lokalni DJ, koji će puštati domaće i strane hitove, biće zadužen za dobru atmosferu do nastupa popularne rok grupe, Van Gogh, koji će se na sceni pojaviti u 18h.

Na dan otvaranja, posetioci će moći da uživaju u specijalnim popustima i ponudi u svakoj od novootvorenih prodavnica.  CCC shoes and bags ponudiće 20% popusta na sve nesnižene artikle, Deichmann će obezbediti 20% popusta na drugi kupljeni proizvod i 30% popusta na treći kupljeni proizvod, Tom Tailor 20% popusta na jakne i pletenine, LC Waikiki ponudiće 3+1, Sport Vision 20% popusta na određene artikle, dok će Planeta Sport, Extra Sports i Vulkan knjižare imati 20%, DM 15% i Pertini 10% popusta na sve proizvode.

Radno vreme šoping parka će biti svakog radnog dana i vikendom od 10 do 22h.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

U neposrednoj blizini shopping parka nalazi se maloprodajni lanac, koji će dodatno upotpuniti ponudu prehrambenim proizvodima.

O kompaniji NEPI Rockastle

NEPI Rockcastle Plc je vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu.

Kompanija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope.

 

 

Story.rsPromo

Još iz rubrike