“Story” VAS VODI U BIOSKOP: Osvojte karte za film “TABALUGA”

04/07/2019 | 12:51

Osvojte 3×2 karte za animirani film “Tabaluga” u subotu 06.07. u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center za projekciju od 17:50h.

O filmu:

Mladi zmaj, Tabaluga, živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom na živopisnom Grenlandu. Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Ali Tabaluga je poslednji primerak svoje vrste. Jedini drugar koga ima je brbljiva bubamara Bali. Jednog dana, Tabalugu i Balija namamiće na Island, na kome vlada zli gospodar Arktos. Kada tu upozna prelepu ledenu princezu Lili, desiće se ljubav na prvi pogled. Lili će odvesti Tabalugu da upozna Arktosa, ne sluteći da Arktos želi da uništi sve zmajeve, kako bi zaledio Grenland. Lili će pomoći Tabalugi i Baliju da pobegnu sa Islanda. Zahvaljujući snazi njihove ljubavi, Tabaluga će naučiti da bljuje vatru. Da bi osujetili Arktosov zli plan i spasili Grenland od njegove armije polarnih medveda, Tabaluga i Lili moraće da udruže snage i drže se zajedno, kao vatra i led.

Režija: Sven Unterwaldt Jr. / Reditelj sinhronizacije: Dušica Novaković
Glasovi: Milan Antonić, Marko Marković, Nikola Nemešević, Nemanja Živković, Teodora Ristovski, Pavle Jerinić, Miroljub Turajlija, Dušica Novaković
Scenario: Toby Genkel, Helme Heine
Žanr: Animirana avantura
Trajanje: 90 minuta

Tri najbrža čitaoca koja se jave na www.story.rs@gmail.com dobijaju karte za ovu zanimljivu priču!

story.rspromo

Još iz rubrike