Story shopping weekend: Ivan Mileusnić i Danijela Karić izveli IZVANREDAN performans za PAMĆENJE!

09/06/2019 | 00:00

U susret letu 8. juna počeo je Story shopping weekend, a domaćin SC Stadion posetiocima je priredio divna iznenađenja. Pored mogućnosti da po sniženim cenama pazare aktuene kolekcije velikog broja renomiranih brendova, potrošači i njihove porodice mogli su da uživaju u raznolikom zabavnom sadržaju.

Jedan sat posle podneva, a uz pratnju animatora, za najmlađe je organizovana “Woozle puzzle” radionica. Na zabavan, kreativan, a prvashodno edukativan način mališani su slagali puzzle, da bi nešto kasnije učestvovali u arhitektonskoj školici – “Credo Casa Toys”. Za one koji vole da prave figure od testa i plastelina organizovan je dvočasovni program “Ruke u testu”, a posle 18 časova usledio je muzički performans pop pevačice Danijele Karić i njenog supruga, prvaka u modernom plesu Ivana Mileusnića.

Uz pratnju čuvene kompozitorke Aleksandre Milutinović skladni supružnici, otpevali su par pesama, a naposletku i duetsku numeru “Voleti tebe”.

Istovremeno, plesači plesnog kluba “Dare to dance”, na čijem je Mileusnić čelu izveli su nekoliko tačaka.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Plesnog Saveza Srbije, ovaj renomirani klub 9. juna organizovaće Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima. U dvorani KK” FMP” u Železniku očekuje se spektakularno sučeljavanje najboljih plesača Srbije, a u revijalnom delu nastupiće kanadski plesni par Vinson Tam i Anastasija Novikova.

– Zadovoljstvo mi je i čast što, sada već tradicionalno, “Dare to dance” i ja organizjemo Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima. Ovo je samo početak onoga što planiramo da realizujemo ove godine vezano za afirmaciju plesa u Srbiji – izjavio je Mileusnić.

Ni u nedelju, poslednjeg dana Story shopping weekenda SC Stadion neće izneveriti brojne posetioce i njihove mališane. Već oko podneva najmlađe očekuje muzička radionica, a potom i mađioničarska predstava.

Story.rsAndrej Nihil

Još iz rubrike