Refuse to choose uz FuzeTea!

26/07/2019 | 11:51

Deci se od malih nogu postavlja pitanje „šta želiš da budeš kad porasteš”. Odgovor koji usledi uglavnom je ambiciozan, često maštovit: „astronaut”, „učiteljica” ili „fudbaler” – čini se da je cilj u tom momentu zacrtan i da ta opcija obuhvata sve ono čime želimo da se bavimo.

Međutim, tokom odrastanja, na lakši ili teži način shvatamo da ove profesije nisu ono čemu smo se nadali, kao i da nam je potrebno još nešto, potpuno drugačije, nešto što će pomiriti različita interesovanja i strasti koje negujemo. Zašto birati? Fuzetea nam poručuje Refuse to choose jer dovoljno je da samo otkrijemo svoju fuziju. Tako, na primer, inženjer može biti i izvrstan muzičar, naučnica može biti i balerina, programer tattoo umetnik… mogućnosti su zaista neograničene, ukoliko odbijemo da biramo, samo jedan od mnogo ponuđenih izbora.

Neočekivane fuzije mogu se pronaći na svakom koraku, ukoliko se usudimo da ih probudimo i održimo. Zato odbijamo da biramo, već želimo da uživamo u kombinaciji čaja, voćnog soka i bilja koju nam donosi Fuzete. Tajna leži u spoju neočekivanih ukusa – zato otkrij svoju fuziju.

story.rspromo

Još iz rubrike