Kruševac Shopping Park je otvoren! Dođite i posetite prvi šoping park u Rasinskom okrugu

27/09/2019 | 11:32

Zvanično otvaranje Kruševac Shopping Parka donosi novu ponudu i iznenađenja

Svi stanovnici Kruševca i Rasinskog okruga moći će da uživaju u specijalnim ponudama novootvorenih prodavnica.

Nova destinacija za kupovinu i uživanje u Kruševcu i Rasinskom okrugu, Kruševac Shopping Park, zvanično je otvoren danas, 26. septembra, 2019, na događaju za medije organizovanom tim povodom. Nakon zvanične ceremonije presecanja vrpce, kojoj su prisustvovali gradonačelnica Kruševca, Jasmina Palurović, ali i predstavnici medija, gradski čelnici, poslovni partneri i zakupci, prodavnice su otvorene za posetioce u 12h.  

Tim povodom, predstavnik Kruševac Shopping Parka i Nepi Rockcastle Grupe, Nemanja Savčić, izjavio je:

– Maloprodajni park je projekat vredan oko 12 miliona evra koji donosi 250 novih radnih mesta. Omogući će mnogo novih prilika za stanovnike Kruševca nudeći im prijatnu kupovinu po pristupačnim cenama, obogaćujući sveukupnu ponudu, a očekujemo da postane i glavno mesto okupljanja u gradu.  

– Želimo da se zahvalimo Nepi Rockcastle Grupi što su nas izabrali za realizaciju svog investicionog projekta i što su omogućili našim domaćim firmama da učestvuju u izgradnji ovog objekta. Grad će opravdati poverenje koje nam je ukazano i nadamo se da će ovo biti samo još jedna u nizu investicija koje nas očekuju – rekla je Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca.

Sa preko 300 parking mesta, odličnom kombinacijom 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova i kafe bistroom, novi šoping park ponudiće obuću, odeću i ostali asesoar. Danas su posetioci mogli da uživaju u specijalnim popustima i ponudi  novootvorenih prodavnica, kao što su LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, Knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznatim Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM, od kojih su se pojedine po prvi put predstavile u Kruševcu i Rasinskom okrugu.  

Ali to nije sve! Kruševac Shopping Park je najavio otvaranje prodavnica dobro poznatih brendova New Yorker-a 10. oktobra i Sinsay-a, čiji je otvaranje planirano za drugu polovinu novembra ove godine. 

Radno vreme šoping parka biće svakog radnog dana i vikendom od 10 do 22h, dok će radno vreme kafe bistroa biti od 08 do 23h. 

Tokom poslepodnevnog zabavnog programa, od 16 do 18h, mališani su mogli da se druže i slikaju sa kostimiranim animatorima. Istovremeno, od 17h za odrasle je organizovan nastup DJ-a, praćen nastupom poznate i popularne rok grupe, Van Gogh, koja se na sceni pojavila u 18h. 

Novootvoreni maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

U neposrednoj blizini shopping parka nalazi se maloprodajni lanac, koji će dodatno upotpuniti ponudu prehrambenim proizvodima.

Dobro je poznato da Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

O kompaniji NEPI Rockcastle 

NEPI Rockcastle Plc je vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu.

Kompanija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope. 

story.rspromo

Još iz rubrike