Glovo ostvario partnerstvo sa lancem Agi Pasta Away za lakšu i bržu dostavu najukusnije italijanske paste!

18/09/2019 | 14:42

Kompanija za brzu dostavu “Glovo” od septembra dostavlja na bilo koju adresu u Beogradu na kojoj se nalazite proizvode Agi Pasta Away

Beograd, 18. septembar 2019. – Glovo, jedna od globalnih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija ostvarila je partnerstvo sa beogradskim lancem restorana Agi Pasta Away samo par nedelja nakon pojavljivanja te aplikacije na beogradskom tržištu.

Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog kvaliteta proizvoda, na veliko zadovoljstvo sve većeg broja korisnika Glovo aplikacije, preukusna italijanska pasta pripremljena po tradicionalnim receptima pasti i soseva- Agi Pasta Away, sada se može naručivati preko Glovo aplikacije. Beograđani zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj i ukusnoj italijanskoj pasti po pristupačnoj ceni i u izdašnim obrocima.

 

Gde god da se nalazite, sve što vam je potrebno možete poručiti putem Glovo aplikacije i platiti karticom ili gotovinom. Glovo aplikacija omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega – od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata.

O kompaniji Glovo

Glovo je aplikacija koja ti omogućava da brzo kupuješ, preuzimaš i šalješ bilo koji proizvod, u bilo koji deo grada. Glovo ima preko 325.000 korisnika, i više od 5.600 poslovnih saradnika. Ova usluga je trenutno dostupna u sledećim gradovima: Barselona, Madrid, Valensija, Saragosa, Sevilja, Malaga, Palma de Majorka, Bilbao, Alikante, Hihon, Mursia, Vigo, Granada, Las Palmas de Gran Kanarija, Santandre, Valjadolid, Ovijedo, Rim, Milano, Katanija, Palermo, Bolonja, Firenca, Đenova, Verona, Pariz, Lisabon, Porto, Santijago, Lima, Buenos Ajres, Sao Paolo, Rio de Žaneiro, Panama, Zagreb i Beograd, a u planu je da se u narednim nedeljama omogući korišćenje ove aplikacije i u drugim gradovima.

O aplikaciji Glovo

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije koja je do sada skinuta preko 16 miliona puta ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana. Korisnici mogu da prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju u aplikaciji ili na sajtu datum i vreme kada žele da im porudžbina bude dostavljena.

Story.rsPromo

Još iz rubrike