Discovered by Coke! – Postani nova muzička zvezda

17/09/2019 | 10:37

Jedna od najuzbudljivijih potraga za novom muzičkom zvezdom Srbije je počela! Ove jeseni Coca-Cola i Bassivity Digital, uz pomoć četiri velika imena naše muzičke scene Sare Jo, Bojane Vunturišević, Leona i grupe S.A.R.S. u ulozi mentora, kreću u zajedničku misiju i žele samo jedno – da pronađu novu muzičku zvezdu.

Imate izuzetan glas? Želite da živite svoj san stvarajući muzičku karijeru? Imate talenat za pevanje, ali se nikada niste usudili nastupati pred publikom? Prijavite se na www.discoveredbycoke.rs i napravite prvi korak ka muzčkoj karijeri iz snova. Pokažite svoj talenat i proživite nesvakidašnju avanturu uz omiljenu Coca-Colu koja je specijalno za ovu priliku lansirala promo limenke na kojima se nalaze likovi naših mentora. Uz pomoć koda koji se nalazi na svakoj promotivnoj limenci, postavi na aplikaciju video sa tvojim snimkom jedne od pesma izabranog mentora i avantura može da počne!

U polufinale ulazi 13 kandidata – svaki mentor bira troje u svoj tim, a publika jednog kandidata. Polufinalisti idu u boot camp zajedno sa svojim mentorima gde ih očekuje puno pevanja, plesanja, proba u studiju, ali i puno dobre zabave. Od ovih 13, samo četvoro prolaze u veliko finale i nastupaju na spektakularnom završnom koncertu. Pobednik talent show-a Discovered by Coke dobija pravo na jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom Bassivity Digital, singl sa spotom tokom 2020. i novčanu nagradu u iznosu od 5000 evra. Uz vredne nagrade za pobednika, sve one koji budu glasali za svoje favorite tokom čitavog takmičenja očekuju pokloni: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom…

Spremni ste za pravu muzičku avanturu? Prijavite se i izborite svoje mesto u Discovered by Coke!

story.rspromo

Još iz rubrike