Ana Štajdohar zatvara letnju manifestaciju “Povedi me u letnji provod”

18/07/2019 | 15:33

Pevačica Ana Štajdohar, poznata po sjajnom vokalu i hitovima “Neko kao ti”, “U mraku”, “Toplo hladno”, održaće koncert ispred Rajićeva šoping centra, u sklopu otvorenog studija  Radija 3, u subotu 20. jula od 18 časova. Ovim nastupom završiće se i zvanično letnja manifestacija “Povedi me u letnji provod”, koju je organizovao ovaj centar, u saradnji sa Radijom 3.

– U protekla dva meseca, počevši od 25. maja, u sklopu ove manifestacije, preko 2000 mališana posetilo je naš ring i vozilo rolšue. Ugostili smo u otvorenom studiju Radija 3 Anu Stanić, Aleksa Perović, Sašku Janks, Saru Jo, Lukijana Ivanovića, Bojanu Vunturišević, Aleksu Jelića, Angellinu kao i mnoge druge zvezde i bendove. Uživali smo u sjajnoj muzici i zabavnom letnjem programu. Za ljubitelje društvenih mreža, organizovali smo i interaktivni Insta konkurs „Moje leto u Rajićevoj“, u okviru koga smo troje najkreativnijh obradovali poklon vaučerima u iznosu od 10.000 dinara. 21. juna smo pokrenuli i našu nagradnu igru. Tokom mesec dana svi naši posetioci imali su priliku da učestvuju u nagradnoj igri i mogućnost da osvoje dnevnu nagradu u iznosu od 3.000 dinara ili vikend nagradu u iznosu od 10.000 dinara. Pobednik nagradne igre osvojio je putovanje za dvoje u vrednosti od 3000 evra, po izboru. Nadamo se da će dobitnik uživati i da će nam preneti utiske –izjavio je Nemanja Karapandžič.

– Koncertom Ane Štajdohar završiće se ambiciozan program i serija koncerata koji su imali za cilj popularizaciju muzičkih nastupa uživo i njihov prenos putem radija. Svake subote od 18h u otvorenom studiju Radija 3 nastupala su vodeća imena domaće pop scene, a koncert Ane Štajdohar u pratnji saksofoniste Nikole Demonje i benda u akustičnoj postavci, slušaocima Radija 3 doneće još jedan koncert za pamćenje.Ovo će biti prvi Anin radijski koncert, zbog čega je istakla da se posebno raduje – izjavio je Marko Spalević, PR Radija 3.

Od kako se pojavila na sceni, do danas, Ana osvaja publiku fantastičnim vokalnim sposobnostima, harizmatičnom pojavom i hitovima uz koje je dobar provod uvek zagarantovan. 

Posetite Rajićeva šoping centar i otvoreni studio Radija 3 u subotu, 20. Jula, a slušajte i 95,8MHz.

story.rspromo

Još iz rubrike