Lifestyle

Recept Goce Tržan za pastirsku pitu mora se naći na vašoj prazničnoj trpezi

Recept Goce Tržan pogodan je i za domaćice bez kulinarskog iskustva

Recept Goce Tržan za pastirsku pitu mora se naći na vašoj prazničnoj trpezi

You tube print screeen

Recept Goce Tržan česta je tema Jutjub kanala pevačice.

Poznato je da pop zvezda ume i zna da kuva, zbog čega je odlučila da svoje umeće podeli sa pratiocima.

Pročitajte: Da sa detetom sednemo za sto - Goca Tržan o pomirenju sa bivšim mužem nikad jasnija

Među prvima na njenom kanalu pojavio se način pripreme pite, i to pastirske.

You tube print screeen

 

You tube print screeen

 

Recept Goce Tržan zahteva sledeće sastojke:

- pileći batak, 3 komada (bez kostiju i kožice)

- na kocke isečeni šampinjoni, 300 g

- zelena paprika takođe sečena na kocke

- 2 glavice luka srednje veličine (po mogućstvu crvenog)

veća šargarepa 

You tube print screeen

 

- začini, so, biber, suvi peršun, kom u prahu, majoran, mlevena paprika

- smesa za tahiti

2 kašike kokosovog ulja 

- tortilje, 8 komada

- 200 g šećerca

- pileći bujon

- kašika brašna

izrendani trapist i gauda, 300 g

- mocarela, 200 g

Pročitajte: Toliko ju je priželjkivala! U susret devetoj godišnjici braka Goca Tržan započinje novu životnu etapu (FOTO)

Priprema:

Fil:

U dublji tiganj sipati kokosovo ulje i zagrejati, dodati luk, smanjiti vatru, ostaviti da luk dobije boju i počne da miriše.

Kada se prodinsta, dodati piletinu, kada pobeli, tada znate da je praktično spremna. Dok se piletina sprema pomeriti je sa strane i u uglu tiganja propržiti začine, biber, suvi peršun, kom u prahu, majoran, smesu za fahite, mlevenu papriku.

You tube print screeen

 

Kada se sve lepo proprži, dodati šampinjone, papriku i kukuruz, malo brašna i pileći bujon.

Kore:

Podmazati nov tiganj kokosovim uljem pa ređati tortilje. Dodati rendani kačkavalj, fil, pa mocarelu.

Spojiti tortilje i premazati ih uljem.

You tube print screeen

 

 

Uključiti šporet i peći 7, 8 minuta sa jedne, pa sa druge strane.

Kada se ohladi, iseći na trouglove.

Prijatno!

 

Komentari (0)

Loading