Lifestyle

Nutricionista poznatih savetuje: Kako da jedete sočne pite a da se ne ugojite u postu?

Posni recept Ane Petrović za zdravu pitu sa pečurkama

Nutricionista poznatih savetuje: Kako da jedete sočne pite a da se ne ugojite u postu?

Antonio Anhel / Ata images

Omiljena nutricionistkinja poznatih, Ana Petrović, ovih dana svoje pratioce na Instagramu obraduje po kojim posnim receptom, kako bi stala na kraj uverenju da se tokom posta zbog pojačanog unosa ugljenih hidrata, možemo ugojiti i do nekoliko kilograma.

Posni recept Ane Petrović za pitu sa pečurkama pravi je dokaz da se tokom posta može uživati u sočnim pitama, ako izaberete prave sastojke.

Pročitajte: Posno, a izuzetno ukusno - Ovo je doručak po receptu nutricioniste poznatih Ane Petrović, vrlo je jednostavno (FOTO)

Sastojci za posni recept Ane Petrović

  • 500 g heljdinih kora
  • 400 g šampinjona
  • 2 šargarepe
  • glavica crnog luka
  • himalajska so
  • kašika maslinovog ulja

 

 

Priprema:

Na malo vode prodinstajte sitno seckani luk, šargarepu i šampinjone, dodajte himalajsku so, suve začine po želji, a zatim posložite pitu, ređajući dve kore, pa fil i ponovite postpuak dok ne potrošite smesu.

Pecite pitu na 200 stepeni, a zatim je prelijte kašikom maslinovog ulja i premažite pitu.

Uživajte u zdravom i ukusnom posnom obroku po recetu omiljene nutricionistkinje poznatih.

 

Komentari (0)

Loading