Lifestyle

Jedan san predviđa skoru bolest: Obratite pažnju, telo pokušava da vas upozori

Šta znače snovi mnoge zanima

Jedan san predviđa skoru bolest: Obratite pažnju, telo pokušava da vas upozori

Shutterstock/Tero Vesalainen

Snovi su oduvek privlačili pažnju otvarajući vrata u svet simbola i skrivenih poruka. Mnogi ljudi veruju da određeni snovi mogu signalizirati moguće bolesti ili probleme. Šta znače snovi mnoge zanima, a posebno oni koji najavljuju bolest.

Jurnjave, potere i padovi sa visine

Noćne more u kojima bežite od progonitelja ili padate sa visine često izazivaju osećaj užasa i straha. Ovi snovi mogu biti povezani sa kardiovaskularnim problemima. Oni mogu ukazivati na unutrašnje brige i stres koji negativno utiču na zdravlje vašeg srca.

Sobe bez izlaza

Snovi o beskrajnim tunelima, gustim šumama ili zamršenim lavirintima uobičajeni su među ljudima koji pate od depresije i anksioznih poremećaja. Posle takvih snova, mnogi doživljavaju osećanja anksioznosti i tuge, što može ukazivati na potrebu da se obrati pažnja na mentalno zdravlje.

Krv, ubadanje i borba

Ako sanjate gubitak krvi ili nasilje, to može ukazivati na probleme sa cirkulatornim sistemom ili jetrom. Takvi snovi se često javljaju tokom perioda stresa i anksioznosti, kada telo pokušava da vam kaže da vodite računa o svom zdravlju.

Photo by Somnox Sleep on Unsplash

 

Plivanje u ledenoj vodi

Snovi povezani sa vatrom ili ekstremnim temperaturama mogu upozoriti na rizik od prehlade ili drugih respiratornih bolesti.

Obraćanje pažnje na svoje snove može vam pomoći da bolje razumete svoje stanje i sprečite moguće zdravstvene probleme. Obraćajući pažnju na ove simbole, možete preduzeti pravovremene mere da održite svoje blagostanje i harmoniju.