Lifestyle

Sprema ga i na moru: Letnji ručak Nataše Pavlović topi kalorije, a sprema se za svega 30 minuta

Recept Nataše Pavlović za lagan i zdrav letnji ručak

Sprema ga i na moru: Letnji ručak Nataše Pavlović topi kalorije, a sprema se za svega 30 minuta

Petar Đorđević

Recet Nataše Pavlović, bilo da ga objavi u emisiji Praktična žena, ili na svom Youtube kanalu, jedan je od onih koji će isprobati većina žena.

Ovoga puta voditeljka je svojim pratiteljkama na Instagramu otkrila da ona ne beži od toga da za svoje voljene kuva i na moru. Morski recept Nataše Pavlović za losos sa povrćem veoma je jednostavan, idealan za post koji je pred nama, ali i za one koji žele da povedu računa o svojoj liniji.

Pročitajte: Stariji sin Nataše Pavlović slavi 14. rođendan! Svi pričaju o Olegu zbog jednog detalja

- Ribu koju volite (u videu je losos), stavite u pleh prekriven pek papirom, odozgo i izmedju ribe iseckajte šargarepu, papriku, paradajz, brokoli (šta imate od povrća) i prethodno skuvanu heljdu ili kinou. Malo suvog začina preko ili samo soli, maslinovog ulja, zapecite u rerni i gotovo - napisala je kratko Nataša.

Ovaj letnji recept dobro dođe svima koji na moru takođe nameravaju da se hrane zdravo, izbegnu tešku hranu i svakodnevni odlazak u restoran.

Takođe je pogodan za post koji počinje 14. avgusta, te će mnoge domaćice već ove nedelje poslušati Natašin savet i pripremiti ovaj ukusan obrok.

Komentari (0)

Loading