Lifestyle

Čarolija za Lejlu! Zavirite u dom Berguzar Korel u kojem vlada praznična idila (FOTO)

Dom Berguzar Korel pred Novu godinu je nešto najlepše što ćete danas videti

Čarolija za Lejlu! Zavirite u dom Berguzar Korel u kojem vlada praznična idila (FOTO)

Dom Berguzar Korel i Halita Ergenča pre nešto više od 40 dana postao je bogatiji za još jednog člana kada je popularna Šeherezada donela na svet devojčicu Lejlu. Iako je porođaj bio težak, što je Berguzar otkrila javnosti, sve se isplatilo budući da je malena Lejla centar njihovog sveta od prvog trenutka.

Dom Berguzar Korel - prepun magije

Glumačkom paru je to treće dete po redu, a s obzirom na to da njihovi sinovi Ali i Han željno iščekuju praznike, glumica je odlučila da dekoriše svoj luksuzni stan što pre, kako bi u domu vladala prava praznična idila.

Pročitajte: Upoznajte Lejlu - Berguzar Korel nakon TEŠKOG porođaja predstavila naslednicu javnosti (FOTO)

Instagram screenshot

 

Osim jelke, koja je bila dekorisana sa pregršt ukrasa, u stanu Šeherezade, nalazi se i cveće, budući da je poznato da je ona ljubitelj istog. Takođe, iznad kamina koji se nalazi u dnevnoj sobi, postavljena je praznična dekoracija, a sve kao da najavljuje “dolazak Deda Mraza” . Verovatno sinovi Beguzar i Halita i dalje veruju u čaroliju, te brižna majka ne želi da ih razočara, već podržava njihove dečije fantazije.

Inače, ovo će biti prvi praznik koji će porodica proslaviti sa ćerkom Lejlom, te se može zaključiti da ne priželjkuju druge poklone, jer su najbolji već dobili.

Komentari (0)

Loading