Lifestyle

Ovde se Marija krije od svih: Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu sa raskošnim dvorištem i poslastičarnicom (FOTO)

Kuća Verice Šerifović predstavlja do sada još neviđen luksuz, budući da je svaki kutak uređen skupim detaljima, a njena ćerka Marija često voli da provodi vreme u njoj.

Ovde se Marija krije od svih: Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu sa raskošnim dvorištem i poslastičarnicom (FOTO)

Verica Šerifović svoj domu Kragujevcu, uredila je po najvišim stanardima, te enterijer, ali i eksterijer ostavljaju bez daha. Budući da tek ponekad majka Marije Šerifović deli fotografije na društvenim mrežama iz svog doma, prava je retkost za publiku da ima uvid u ovo luksuzno zdanje.

Pročitajte: UHVAĆENE! Lepa, plava i SVI JE ZNATE - Pogledajte ko se vozi po Los Anđelesu sa Marijom Šerifović (FOTO)

 

 

Kuća Verice Šerifović je velelepna vila, koja ima prostrano dvorište, ali i posebni deo koji je pretvoren u poslastičarnicu. Naime, pevačica samostalno vodi posao, a nije joj prvi, put budući da je bila vlasnica poslastričarnice na Novom Beogradu, koju je bila prinuđena da zatvori zbog slabog prometa, kako je pisao svojevremeno "Blic" .

Pročitajte: Njihov odnos više nije tajna! Kada vidite kako je Džejla Mariji čestitala rođendan sve će vam biti jasno (FOTO)

 

 

U svom "malom" raju u Kragujevcu, Verica je potpuno posvećenja spremanju raznoraznih slatkiša, a iako Marija ne jede iste, redovno obilazi majku i oca Rajka. Sudeći po raskošnim detaljima unutar vile, stiče se utisak da pevačici posao ide i više nego dobro, te da nije pogođen pandemijom korona virusa.

Pročitajte: Samo ga ONA zanima! Duško Tošić na "Instagramu" ne prati suprugu Jelenu, ali zato prati OVU pevačicu (FOTO)

 

 

Ipak, kada Marija nije tu, Verici društvo pravi njen verni pas Tobi, koji je prisutan na većini fotografija zabeleženim na Veričinom "Instagramu" .

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Verila se Marija Šerifović (FOTO)

 

 

Ono što je posebno mnogima zapalo za oko, jeste koliko je Verica posvećena održavanju svoje kuće i poslastičarnice. Ona neretko pravi različite specijalitete i pravu "umetnost", a kada dođe trenutak da predahne, pevačica prosto uživa u raskoši svog doma.

Pročitajte: Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović ponovo iznenadio - Džejla donela vežnu odluku, a evo šta kaže Marija!

 

 

Komentari (1)

Loading
Milena

08:25 10.12.2021

Svaka cast za obe. Verice, prava ste domacica, i zena kojoj karijera nije oduzela, umerenost, kulturu , a boga mi i lepotu. Jos uvek ste lepotica!