Lifestyle

Ekskluzivno! Mašan Lekić i njegova nova izabranica Kristina samo za Story otvaraju vrata svog novog doma na Zlatiboru (VIDEO)

Dom Mašana Lekića na Zlatiboru šarmantni je kutak koji su voditelj i njegova emotivna izabranica Kristina Nikolić opremili u etno stilu.

Ekskluzivno! Mašan Lekić i njegova nova izabranica Kristina samo za Story otvaraju vrata svog novog doma na Zlatiboru (VIDEO)

Staru kuću u selu Dobroselica u kojoj je svojevremeno Kristinin pokojni deda gajio pčele i pravio med, skladni emotivni partneri su renovirali i smatraju je svojim drugim domom. Kada god imaju par slobodnih dana vole da spakuju kofere i sa mezimicom Zoi se tamo zapute, a tvrde da se najbolje odmaraju uz šum borova starih preko 200 godina, da ih pogled koji doseže čak do Crne Gore opušta i pruža im mir, dok jednako uživaju i da rade oko kuće i imanja, koje zahteva dosta pažnje.

Pročitajte: Upoznajte Zoi: Mašan Lekić predstavio ćerkicu (FOTO)

Nevenčani par ekipu magazina Story ugostio je nedavno u svojoj simpatičnoj vikendici, a voditelj nije propustio da nam napomene da je par meseci ranije na tom mestu uzgajao konje, da kuću uveliko izdaje turistima, ali i da to nije jedina investicija u koju ulaže novac. Priznao nam je da uskoro počinje sa renoviranjem kuće svojih roditelja, odnosno bake i deke,u kojoj je proveo divno detinjstvo, a takođe je smeštena na Zlatiboru samo na drugom kraju planine.

Pročitajte: Mašan Lekić se razvodi? Supruga obrisala zajedničke fotografije, a šta on kaže?

Dom Mašana Lekića i njegove izabranice Kristine Nikolić oaza je mira koja je po priči voditelja još lepša kada se pod snegom sve zabeli. Kuću i okućnicu simpatičn par nazvao je Milićeva ruža u videu saznajte zašto.

Komentari (0)

Loading