Kako izgleda idealna novogodišnja jelka za svaki horoskopski znak

26/12/2018 | 22:00

Vaga
Vile, životinje i mitski likovi su omiljeni dodatak na boru, dok će neki preferirati japanske dekoracije, poput ukrasa od origamija koji su zanimljiva ideja ukrašavanja.

Škorpija
Škorpije će izabrati visoko drvo ukrašeno samo s nekoliko boja. Tamnocrvene, crne i tamnoplave dekoracije, baš kao i ukrasi s temom anđela prvi su odabir prilikom ukrašavanja. Starinske dekoracije bliske su i drage njihovu srcu.

Strelac
Ova zabavan znak svoju jelku će ukrasiti u obliku životinja, ali i duhovnim i religioznim simobolima. Ukrasi u stilu jednoroga, ali i tradicionalne staklene ukrasne kuglice zadovoljiće sve njhove želje.

Jarac
Jarac je ljubitelj životinja, a to se može odraziti i u ukrasima koje je odabrao za jelku.

Pas, mačka, medved i drugi likovi iz mitova izgledaće sjajno na njihovoj jelki. Jarci su takođe vrlo porodično orijentisani stoga će ukrašavanja s jestivim vencima od kokica ili viseće bombone neobične boje biti savršen odabir za ovaj znak.

Vodolija
Obradovaće ih maštovita jelka koja će sijati jače od disko kugle. Oni odvažniji eksperimentiraće s manje tradicionalnim bojama. Pomalo eklektičan bor pun je pogodak za ovaj horoskopski znak.

Ribe
Božićno drvce za kreativne Ribe biće u znaku papirnatih pompona. Avangardni, ali i ekološki stil jedna je opcija. Budući da preferiraju more i bića iz morskog sveta to im može poslužiti kao inspiracija za božičnu dekoraciju koju možete upotpuniti tirkiznom ili ljubičastom bojom.

Stranice 1 2
story.rszadovoljna.hrguliver/gettyimages/thinkstock

Još iz rubrike