Lepota

Beauty tajna Jelene Đoković: Ovo baš nikad ne koristi!

Beauty tajna Jelene Đoković tek sada je isplivala na površinu. Supruga najpoznatijeg tenisera otkrila je detalj koji do sada niko nije znao. Evo šta nikad ne koristi od preparata...

Beauty tajna Jelene Đoković: Ovo baš nikad ne koristi!

Jelena Đoković, zagovornica zdrave ishrane i prirodnih suplemanata, otkrila je na svom „Instagram” profilu svoju dugo čuvanu beauty tajnu... 

Beauty tajna Jelene Đoković - Nikad ne koristi parfeme

Kao idealnu zamenu najomiljenijih prepara dama širom sveta, Jelena upotrebljava esencijalna ulja za koje i sama ističe da su odlični. Njen način života podrazumeva stopostotnu prirodnost, te sve što ima previše sulfata, parabena i nezdravih sastojaka kod nje nema nikakvu šansu. 

Praktična Jelena Đoković: Savršena frizura na koju nećete potrošiti ni dinar (video)

Beauty tajna Jelene Đoković oduševila pratioce na „Instagramu”

Supruga Novaka Đokovića pohvalila se porukom verne obožavateljke u kojoj se jasno ističe da Jelena zrači pozitivnom energijom. Osim toga, akcenat je bio stavljen na korišćenje parfema kao idealnoj temi za istraživanje...

Jelena je bila oduševljena ovim pitanjem, pa je putem svog odgovora otkrila da je apsolutno okrenuta prirodi i da već dugo ne korsti parfeme. 

I BRITANIJA BRUJI O OVOME: Jelena Đoković će uraditi NEVEROVATNU stvar sa sopstvenim majčinim mlekom!

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - glasio je komentar, na koji je potom usledio Jelenin odgovor: 

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković.

Iako često kritikovana što se ne šminka i ne nosi visoke potpetice, Jelena je ostala dosledna sebi. Opire se svim zadatim formama, a kritike rado prihvata. 

Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće. Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam - istakla je Jelena svojevreeno za portal "Vesti Online".

Komentari (0)

Loading