Lepota

Majstor na delu! Brza i jednostavna beauty rutina Goce Tržan (video)

Majstor na delu! Brza i jednostavna beauty rutina Goce Tržan (video)

Naša popularna pevačica Goca Tržan poznata je javnosti kao odličan vokal, međutim njeni talenti dosežu i van muzičkih granica.

Brza i jednostavna beauty rutina Goce Tržan...

Goca je svoje talente kako za makeup tako i za kuvanje, odlučila transparento da pokaže na svom Youtube kanalu. Njeni pratioci, ovim putem, dobili su priliku da je malo bolje upoznaju, ali i nauče nešto novo od nje.

Ono što ona najviše voli i u čega, naravno pored pevanja, ulaže svoj maksimum i ljubav su makeup tutorijali. Beauty rutina Goce tržan dostupna je za svaku ženu u njenim video klipovima, a koliko je zapravo sve samo stvar volje i želje za učenjem shvatićete kada pogledate ovaj video.

Ukoliko je pratite, znate da je veliki ljubitelj proizvoda za ulepšavanje, kao i da to radi sa puno stila i znanja.

Budući da je ovih dana na snazi bilo vanredno stanje, koje se ukidan za nekoliko dana, Goca Tržan u svom videu istakla je da se dane u izolaciji provodila radeći korisne stvari.

NE PROPUSTITE:
Goca Tržan IMA ULTRA DOBAR TRIK za brzo jutarnje šminkanje i to za SAMO 10 MINUTA! (video)

- Evo nas konačno u mom makeup studiu. Malo sam kuvala ovih dana, malo sam se trudila da nešto radim po kući - čistila šminkeraj, nešto sam pobacala, a nešto sam odvojila da poklonim. Svakog dana tražim razlog da nešto radim, da se bavim svojom kućom, ali tražim i razlog da se bavim sobom - rekla je Goca na početku svog video tutorijala, a u opisu slike koju je objavila kao krajnji rezultat napisala je:

NE PROPUSTITE:
Goca Tržan o balkanskim manirima: Što si veća mučenica, bolja si žena!

- Posle uključivanja u jutarnje programe, razne, idem da čekam u redu da kupim namirnice za današnje obroke i za vikend! Za sve neduhovite i one koji sebe preozbiljno shvataju, ovi moji postovi imaju isključivo za zadatak da vas odobrovolje i nasmeju, a ne da vam stvore osećaj da niste dovoljno dobre. I, da vam pokazu da sam i ja samo zena i samo ljudsko biće kao i vi i da imamo iste probleme, radosti, sumnje, tuge, nervoze. 

NE PROPUSTITE:
SAVRŠEN OBROK ZA CELU PORODICU: Probajte pastirsku pitu u režiji Goce Tržan (recept)

Goca Tržan

Takođe, u video klipu je otkrila da je povod za ovaj makeup vlog bio uključivanje u Pinkov jutarnji program.  Uvodom u njen makeup vlog objasnila je i da je njen suprug Raša producent istih te da se zajedničkim snagama bave onim što pored pevanja Goca najviše voli.

U video klipu, Goca Tržan objašnjava kako da se našminkate, ali i napravite idealnu frizuru u udobnosti svog doma i izgledate fantastično.

Krajnji rezultat Goca je pokazala u slici ispod.

NE PROPUSTITE:
Goca Tržan u iskrenoj ispovesti o borbi za potomstvo: Raša ima pravo da ode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Apr 3, 2020 at 2:21am PDT

Komentari (0)

Loading