Lepota

Uz pomoć ove ishrane Lejdi Gaga je svoju figuru dovela do savršenstva

Uz pomoć ove ishrane Lejdi Gaga je svoju figuru dovela do savršenstva

Lejdi Gaga je često na napornim turnejama, na kojima zbog kondicije i dobrog izgleda mora da vodi računa o ishrani. U tome joj pomaže prijatelj i lični trener Bo O'Connor, koji je osmislio njen dnevni meni.

Evo šta jede Lejdi Gaga, prema njenom ličnom treneru, a možete i vi pokušati. Izbacite beli hleb, zamenite ga zdravim namirnicama, jedite što više voća i povrća i bićete kao slavna pevačica.

Nije lako biti Lejdi Gaga

Kako je živeti kao Lejdi Gaga? Fanovi znaju da pevačica ima gust kalendar dešavanja, koji podrazumeva glumu, pevanje, turneje. Ali ono što možda ne znaju da, kako bi napunila gorivo za svoj prezauzeti životni raspored, jede zdravu hranu za doručak, ručak i večeru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 2. Феб 2018. у 11:07 PST


A ko bi mogao najbolje da osmisli šta će Lejdi Gaga jesti, nego njen najbolji prijatelj i lični trener Bo O'Connor. Odrasli su zajedno, oboje prateći svoje strasti.

- Ona je uvek bila umetnica, a ja sam oduvek bio upućen u ishranu, pa smo sve radili zajedno. U srednjoj školi, pravio sam večere u svom stanu i kuvao sam puno raznih stvari, pravio sam haos u kuhinji svojih roditelja a ona je uvek bila u sve uključena - rekao je Bo o svojoj najboljoj prijateljici za womenshealthmag. Kako je često na turnejama, kaže njen lični trener, Gaga je izabrala da se hrani zdravo što joj pomaže tokom napronih nastupa.

Udala se Lejdi Gaga posle samo dve nedelje zabavljanja?!

- Ona ima prilično intenzivne nastupe, tako da očigledno ne može jesti Doritose. Gaga generalno izbegava da jede ono što se teško vari i što je napravljeno od belog brašna – izjavio je O'Connor, naglašavajući da pevačica jede proizvode od celog zrna.

Uz pomoć O'Connora Lejdi Gaga se ovako hrani tokom dana.

Doručak je najbitniji za dobar početak dana

- Bitan je zdrav start od ranog jutra. Obično koristim neke vrste jaja, ili belanca, povrće je na vrhu prioriteta, grčki jogurt i različite vrste voća ili zdravih granola – rekao je O'Connor.

Lejdi Gaga: Silovana sam više puta, trauma je deo mog života!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 12. Јун 2017. у 7:05 PDT


- Ukoliko je Gaga raspoložena za prženice ili nešto slađe, napravili bismo zdraviju verziju toga. Hleb od celog zrna koristili bismo  umesto belog hleba i to bi bila najbolja zamena – objasio je Gagin najbolji prijatelj za womenshealthmag.

Lejdi Gaga jede i grickalice, ali samo zdrave

U grickalice posle doručka, pevačica uključuje perece od celog zrna, pirinčane galete, zdrave barove, orahe, i pečeni čips. Ona svoje grickalice kombinuje sa nekim umakom, kao što je gorkoslatka čokolada ili iscedi pakovenje putera od badema - izjavio je Bo, pevačicin lični trener, koji navodi da ona vodi dosta računa i o hidriranju tela.

- Pije dosta čaja, kokosove vode i sveže ceđene pomorandže. Izbegava bilo koje prerađene sokove, a često pije i zelene sokove od raznog povrća - rekao je trener, prenosi portal Lepota i Zdravlje.

Napila se pa pravila haos! Muzička zvezda alkoholisana pela se na stolove i dizala haljinu! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 9. Дец 2017. у 5:22 PST

Lejdi Gaga uz ručak obavezno jede i salatu

Svetski popularna plavuša, često svoj ručak dopunjava salatama. Može ih biti u neograničenim količinama a najčešće jede zelenu.

- Definitivno će u toku dana pojesti salatu, bilo da je to ručak ili večera. To uključuje dosta zelene salate, ponekad doda neki začin da bi bila ukusnija – otkrio je male tajne dobrog izgleda svoje drugarice Bo O'Connor.

Otkriven pravi razlog zašto Lejdi Gaga i Bredli Kuper nisu uspeli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 7. Авг 2016. у 5:15 PDT

Lejdi Gaga praktikuje večeru u duhu italijanskih korena 

- Ne luta dalje od korena kada je u pitanju njen omiljeni obrok. Ona je definitivno Italijanka, te voli paste i soseve, naročito crveni sos. Neke od porodičnih recepata je izmislio njen tata Joe Germanotta's i objavio u Joanne Trattoria Cookbook. Za zdraviju verziju bez glutena jede paste od kinoe, servirane sa povrćem i grilovanim škampima zbog proteina. Kada nije na turnejama, bez obzira da li ja kuvam ili izlazimo, obično bira Italijansku hranu za večeru – rekao O'Connor za womenshealthmag.

Ledi Gaga će biti domaćin Met Gale, a ovim stajlingom zapanjila sve

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 9. Мај 2016. у 4:16 PDT