Lepota

Do juče su svi pričali da stari kao vino: Da li je Goca Lazarević preterala sa botoksom?

Goca Lazarević uradila botoks lica

Do juče su svi pričali da stari kao vino: Da li je Goca Lazarević preterala sa botoksom?

Ata Images

Nije tajna da poznate ličnosti koriste botokos kako bi očuvale mladost i svežinu lica, ali mnoge zvezde kriju da pribegavaju tom tretmanu. U nekim slučajevima to je prosto nemoguće sakriti, tim pre što efekti nisu za svaku pohvalu.

Čini se da je tim putem krenula i pevačica Goca Lazarević, koja je nedavno proslavila jubilarni 70. rođendan.

Antonio Ahel ATA Images

 

Jedna od naših najboljih pevačica, sa karijerom za svako poštovanje, uvek je važila za lepu i negovanu ženu.

Pročitajte: Goca Lazarević na pragu osme decenije zadala modni zadatak mlađim koleginicama! Crna mini haljina, a šlic dubok sve do... (FOTO)

Osim toga, za pohvalu je i njena neverovatna energija, koja ju je uvek činila mlađom nego što jeste.

Praktično do juče Goca Lazarević je s ponosom nosila epitet žene koja, kako su govorili, stari kao vino. Vreme je, jednostavno, bilo na njenoj strani.

Stoga su se mnogi začudili kada su je videli na koncertu koji je RTS organizovao povodom 100 godina Radio Beograda.

Pevačica je, odevena u pastelnoroze kreaciju, pokazala besprekornu liniju, sve je oduševila glasom, ali je i izazvala zbunjenost zbog činjenice da je stavila botoks, pa i preterala sa tim.

Antonio Ahel ATA Images

 

Stoga ne čudi što su, dan nakon koncerta, na društvenim mrežama usledili komentari, pa i proizivke na njen račun. „Više ne liči na sebe” i „Šta joj bi da to uradi”, samo su neke od poruka koje se mogu pročitati uz Gocino ime.

Antonio Ahel ATA Images

 

Svetlana Ceca Bojković, koja je nešto starija od Goce Lazarević, svojevremeno je priznala da koristi isključivo dobre kreme i masaže.

- Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me je drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadesetak godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se. Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija.

 

Komentari (1)

Loading
Vera

10:19 26.08.2024

Ne stari niko ko vino, već rade doktori. Niko nije uspeo da prevari starost. A javne ličnosti toliko preteruju sa operacijama da su smešni i izgledaju kao voštane lutke. Može lice da izgleda kao kod devojke, ali telo i držanje odaje starost.