Lepota

NAJNOVIJA WonderCurl MASKARA IZ AVON KOLEKCIJE ČINI ČUDA ZA TVOJE TREPAVICE, ALI I TVOJE SAMOPOUZDANJE!

Tek je 8 sati ujutro, a sunce nemilosrdno prži. Još jedan dan u gradu u kome se sa setom sećaš letovanja – bosih nogu na pesku, vrelih ritmova i razmenu pogleda. Dok se umivaš, razmišljaš šta te sve čeka taj dan. Prepun autobus (o biciklu na ovoj vrućini nema ni govora) i tona izveštaja koji te željno iščekuju da ih započneš... „Divota!"

NAJNOVIJA WonderCurl MASKARA IZ AVON KOLEKCIJE ČINI ČUDA ZA TVOJE TREPAVICE, ALI I TVOJE SAMOPOUZDANJE!

Avon promo

Drži te samo poziv tvojih prijateljica da se okupite posle posla, izujete na travi i pijuckate koktele uz razmenu smeha i najnovijih vesti. 

Na samu tu pomisao raspoloženje ti se podiže i ti imaš snage da prebrodiš još jedan radni dan. Dok pevušiš otvaraš najnoviju WonderCurl maskaru iz tvoje omiljene kompanije za negu lepote (i samopouzdanja) – Avon. Odlučiš da preskočiš uvijač za trepavice i pripremiš se da natenane i pažljivo naneseš najnovije čudo iz Avon laboratorije. Kad ono - zakrivljena WonderCurl četkica je samo skliznula, izvlačeći i uvijajući svaku trepavicu posebno, i nakon samo jednog poteza tvoje trepavice izgledaju kao da si provela puno vremena pred ogledalom, uvijajući ih i nanoseći slojeve maskare. Sad pevaš još glasnije, nije te briga ni za stiskavac u autobusu, ni 40 stepeni koje najavljuju. Ti se nalaziš sa svojim devojkama posle posla i to ti niko ne može pokvariti.

Avon promo

 

Ubaciš maskaru u torbu, dohvatiš slušalice i spremna si da se uhvatiš u koštac sa još jednim danom.

Na putu do posla primećuješ poglede svuda oko tebe! Pojačaš muziku da još malo podigneš raspoloženje i od ulaska u kancelariju ceo dan slušaš kako su ti trepavice pune volumena, kako su lepo uvijene i podignute, kako zračiš i kako si im baš popravila raspoloženje kad si svakoj iskreno zadivljenoj koleginici šapnula: WonderCurl.

Jer, šest puta veći volumen i četiri puta uvijenije i podignutije trepavice nisu šala. Ne da nisu šala nego su pravo čudo, savršena saradnja nauke i lepote koja dolazi iz Avon laboratorije. Naime, WonderCurl maskara najnovija je iz Avon kolekcija na kojoj je primenjena inovativna Lift'n'Lock formula sa polimerima za povećanje volumena, podizanje i savršen celodnevan izgled uvijenih trepavica.

Avon promo

 

Dan je proleteo začas i ti si spremna za svoj omiljeni ritual – vreme sa prijateljicama. Odlaziš pred ogledalo da popraviš šminku po navici i baš nigde ne pronalaziš nijednu mrlju, gromuljicu ili razmazanu maskaru. Tvoje trepavice su fiksirane od jutros i izgledaju kao da si ih malopre namazala. Jer, WonderCurl maskara te nikada neće izneveriti i spustiti ti trepavice ili raspoloženje. Dugotrajna i stabilna formula obezbeđuju ti glatke i uvijene trepavice tokom čitavog dana.

Jedva čekaš da ispričaš svojim prijateljicama, jer jedna drugu podržavate i činite sve da svaka sija od samopouzdanja. Baš kao što i Avon podržava žene širom sveta, odvajajući deo prihoda za kampanje za osnaživanje žena.  

Avon promo

 

 

Na Avon stranici pronađi WonderCurl maskaru i poruči kako bi stigla na tvoju adresu, a ti započela svoju čudesnu avanturu! 

 

 

Komentari (0)

Loading