Lepota

Uroš Jovčić ostao bez daha: Dženi Martin napravila promenu u izgledu i očarala sve (FOTO)

Frizuta Dženi Martin ostala je upečatljiva, kada se, kao kovrdžava brineta pojavila u filmu "Montevideo, vidimo se". Baš tada zavela je našeg glumca Uroša Jovčića sa kojim će uskoro stati na ludi kamen. Ipak, kao i svaka žena i Dženi je frizuru vremenom menjala, a poslednja promena oduševila je njene pratioce na "Instagramu".

Uroš Jovčić ostao bez daha: Dženi Martin napravila promenu u izgledu i očarala sve (FOTO)

Lepa Špankinja, Dženifer Dženi Martin ljubav svog života upoznala je sa svega 15 godina. Nešto kasnije, kada je bila sigurna da vredi rizikovati, zbog Uroša Jovčića doselila se u Srbiju, gde danas svoju karijeru gradi kao glumica, influenserka i pevačica.

Broj njenih pratilaca na "Instagramu" raste iz dana u dan, a Dženi ih svakodnevno inspiriše svojim beauty i modnim savetima. 

Pročitajte: Istinska ljubav dobila epilog - Dženi postaje gospođa Jovčić!

Već neko vreme, ona nosi dugu plavu kosu, sa nešto tamnijim izrastkom, međutim, nastupilo je vreme promene! Frizura Dženi Martin sada je nešto drugačija. Naime, kosu je skratila na long bob, a boju je zadržala, kako bi još uvek imala svoj lični pečat.

Fotografija, kojom se pohvalila promenom, pobrala je brojne "lajkove", njen izabranik takođe je bio oduševljen, a Dženi je ponovo iznedrila vatrenu Špankinju iz sebe i "zapalila" drušvene mreže. Kompletan look odisao je španskim vibracijama, a Dženi je zračila seksepilom, na koji ja malo ko ostao imun.

 

Komentari (0)

Loading