Lepota

Milan Stanković više ne izgleda ovako: Nova frizura zapalila društvene mreže (FOTO)

Autor: | 17/06/2021

Kosa Milana Stankovića oduvek je bila važan faktor u njegovoj karijeri. Uvek drugačija frizura je ono što ga je izdvajalo od drugih od momenta kada se pojavio kao mlada “Zvezda Granda” sa svojim “šiškama sa strane” a la Džastin Biber.

Milan Stanković više ne izgleda ovako: Nova frizura zapalila društvene mreže (FOTO)

"Instagram" se usijao od količine pozitivnih komentara na novu fizuru Milana Stankovića. Više nema kratku kosu na koju smo navikli nego je sada srednje dužine koja u prvi plan stavlja njegovo oblo lice. Vidno smršao uz modernu frizuru fanovima je zagolicao maštu, i svi se pitaju da li se to nešto novo "kuva".

S obzirom da se povukao iz javnosti i nema novih muzičkih projekata koji fanovi željno isčekuju, svaki korak se pomno prati na mrežama.

Pročitajte: Milan Stanković iskreno - Nisam spreman da postanem otac!

"Ta kosa... ja sam očarana", "Jednostavno savršen", "Ulepšao si mi dan", "Bože, koliko je savršen", samo su neki od komentara devojaka na post koji broji preko 9 000 lajkova.

Mnogi su komentarisali kako Milan podseća na muzičke zvezde K-popa, koji takođe nose srednju dužinu sa šiškama koje opušteno padaju na čelo. Milionski auditorijum je poludeo za ovim look-om.

Da li će ovaj trend zavladiti i našim podnebljem, ostaje nam da vidimo, jer je Milan Stanković oduvek bio trendseter, samim tim je vrlo moguće da će njegovi fanovi požuriti da ga iskopiraju prvom prilikom.

Komentari (0)

Loading