Lepota

Iznenadiće vas ova promena: Ana Bekuta kao vatrena crvenokosa (FOTO)

Autor: | 03/06/2021

Stil Ane Bekute se menjao tokom godina, paralelno sa njenom muzičkom karijerom smenjivali su se najrazličitiji trendovi. Transformisala se i sve ih prilagođavala svom senzibilitetu.

Iznenadiće vas ova promena: Ana Bekuta kao vatrena crvenokosa (FOTO)

Fotografija iz davne 1995. godine iznenadila je njene fanove, na njoj Ana pozira za slikanje, sa kovrdžavom crvenom kosom i kratkim šiškama, frizurom koja je u to vreme bila veoma popularna.

Uz jaku šminku i metalik sivu jaknu ovo izdanje je pravi je omaž retro modi iz 90-ih. U svojim tridesetim godinama, sa širokim osmehom i glomaznim minđušama, iako izgleda drugačije nego sada, autfit je i za to doba moderan i kreativan.

Iako je pažnju pratioca najviše uhvatio njen stajling, zvezda narodne muzike je imala jaku poruku za sve mlade ljude.

Pročitajte: Fotografija koja će vas šokirati - Ana Bekuta više ne liči na sebe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Pored fotografije Ana je napisala:

- Dok je nastajala ova fotografija, 1995. godine, mnogi od vas su bili u porodilištu, obdaništu, a neki tek u planu. Neki ni u planu. Dok mnogi iz moje generacije žale vas koji niste rođeni ranije, ja često mislim potpuno suprotno. Svet bez ratova, sankcija, straha i strepnje je vaš. Uživajte u svojim lepim godinama, svojoj mladosti i svemu što vam pruža život, dragi moji milenijalci - napisala je pevačica na "Instagramu".

Komentari (0)

Loading