Lepota

Nećete verovati: Lidija Vukićević posle 40 godina potpuno promenila frizuru! Ovo više nije ista žena (foto)

Frizura Lidije Vukićević decenijama je njen zaštitni znak, baš zbog toga, njena drastične promena javnost je ostavila bez teksta.

Nećete verovati: Lidija Vukićević posle 40 godina potpuno promenila frizuru! Ovo više nije ista žena (foto)

Izgleda da je definitivno istina, da nova frizura donosi novu epohu u životu jedne žene. Lidija Vukićević, koja je već četiri decenije prepoznatljiva po svojim bujnim crnim afroloknama, otpočela je novu ljubav sa dosta mlađim emotivnim izabranikom, a izgleda da je to životno poglavlje poželela da obeleži i potpuno drugačijom frizurom.

Frizura Lidije Vukićević, koju smo baš u tom afro izdanju i upoznali pre četiri decenije, kao Violetu Popadić, ostaće zauvek njen simbol, ali se čini da je ipak postala deo istorije.

Pročitajte: Progovorila o estetskim zahvatima - Da li su operacije ključ njenog mladolikog izgleda?

 

 

Naime, novom fotografijom na svom "Instagramu", glumica je pokazala potpunu transformaciju. Dugu crnu kosu ispravila je čini se prvi put u karijeri, ošišala je šiške, a kosi je dodala i jarko crneven pramenove, koji su vodeća hit frizura ove sezone.

Potpuno neprepoznatljiva, Lidija na pragu šezdesetih izgleda kao devojčica, a fotografija koju je objavila izazvala je brojne pozitivne reakcije. 

Pročitajte: Lidija Vukićević oštro o Anabeli - Kada majka poklekne, deca stradaju

 

 

Da je sa novim, dve decenije mlađim partnerom, u njen život ušla i potpuno nova energija, Lidija je otkrila za naš magazin, a čini se da je i ova promena dokaz koji u potpunosti potvrđuje njene reči.

- Tako je, partner mi je uneo novu radost. Trebao mi je neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me malo spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene. Doživljavam to kao gušenje, to mi ne treba.

 

Komentari (1)

Loading
Sana

14:56 14.04.2021

Svaka promena je dobra ali sad su ponovo kovrdže u modi a njoj toliko dobro stoje da mislim da će se vratiti na staro.