Lepota

Ekstravagantna Zoi ponela make up look koji će ovog proleća nositi žene sa stavom

Zoi - make up look o kome se priča...

Ekstravagantna Zoi ponela make up look koji će ovog proleća nositi žene sa stavom

Ekstravagantna mlada zvezda, Sara Šekularac, koja nam svakim svojim pojavljivanjem pokaže, da na našoj sceni još uvek postoje izazovi, kojima mnogi nisu dorasli, ponovo je očarala.

Naime, Zoi, koja važi za devojku, koja u modnom i "beauty" smislu pomera granice, ponela je make up look, koji će ovog leta nositi žene sa stavom.

Pročitajte: U Srbiji se ŽIVI BOLJE NEGO u Los Anđelesu! Lepa sestričina Nataše Bekvalac SVE ŠOKIRALA OVIM priznanjem!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

 

Plavooka lepotica odlučila se da "make up look-om" istakne prodoran pogled, što je uspešno postigla plavom senkom, koja joj je dodatno istakla oko. Da bi ceo look izgledao efektnije, Zoi se odlučila da ten i usne budu minimalistički našminkane.

Dok je jagodice istakla sa vrlo malo pink rumenila, na usne je nanela nude ruž, a sav fokus ostao je na "blue cat eye" look-u.

Pročitajte: Zoi za "Story" - Ljubav ne bira pol

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

 

Ono što posebno ističe ovaj look je činjenica da je senka nanesena monohromatski, dok je kapak otvoren sa vrlo malo highlightera.

Ovaj ekstravagantni look, na vrlo jednostavan a efektan način istaći će vašu lepotu, pa ipak, zahtevaće određeni stav i samopouzdanje, zbog čega je ovog leta rezervisan samo za odvažne dame.

Komentari (0)

Loading