Veliki mesečni horoskop za februar: Ispred vas je mesec teških slutnji i velikih preokreta!

09/02/2020 | 14:02

dnevni horoskop

Lav

Posao: Važni su vam međuljudski odnosi ali istovremeno ističete sebe u kolektivu, što je mač sa dve oštrice. Neki Lavovi okreću novi list na polju posla. Ljubav: posvetite pažnju voljenoj osobi, to se sada od vas traži. Ako ste slobodni, moguć susret sa sudbinskom osobom. Zdravlje: Osetljivi zubi.

dnevni horoskop

Devica

Posao: Veoma važan mesec na polju posla. Moguće unapređenje a ukoliko tražite posao, sada će se ono najverovatnije i desiti. Ljubav: moguće prepirke sa voljenom osobom, posebno od druge polovine meseca. Slobodne Device su aktivne na ovom polju i male su šanse da ostanu same. Zdravlje: Osetljiva koža.

dnevni horoskop

Astro prognoza: Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

Vaga

Posao: Vaš fokus u narednih mesec dana je porodica, odnosi unutar članova familije ali I sva pitanja u vezi nekretnama sada dolaze u prvi plan. Moguća selidba. Ljubav: osećate se inferiorno u odnosu na voljenu osobu. Ipak, uspećete zadržati sklad. Slobodne Vage se zanimaju za jednu temperament osobu. Zdravlje: Ne izlažite se naporima.

dnevni horoskop

Škorpija

Posao: Motivisani ste rad i to će vam se tokom februara isplatiti. Moguća ponuda za dodatni posao. Ljubav: zauzete Škorpije izbegavaju konflikte a slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o prošlosti. Zdravlje: Nervozni ste.

Na narednim stranama pročitajte mesečni horoskop za preostala 4 znaka…

Stranice 1 2 3
Story.rsHeleana Cupać Guliver Getty Images