Veliki mesečni horoskop za februar: Ispred vas je mesec teških slutnji i velikih preokreta!

09/02/2020 | 14:02

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: profesionalniastrolog@gmail.com

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma, donosimo vam u nastavku mesečni horoskop za februar. 

dnevni horoskop

Ovan

Posao: Budite oprezni kada su nadređeni u pitanju, naročito nakon šesnaestog februara. Međutim, to je takođe period u kojem možete napredovati. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, prva polovina meseca harmonična. Nakon toga mogući sukobi. Ako ste slobodni, ljubav kuca na vaša vrata. Zdravlje: Šećer u krvi.

dnevni horoskop

Bik

Posao: Vatreno se zauzimate za svoje stavove i ne date da am se neko ispreči. Sukobi sa familijom. Ljubav: tajnoviti ste voljenoj osobi. Slobodni Bikovi ulaze u tajnu vezu. Zdravlje: Moguće povrede.

Veliki godišnji horoskop za 2020: Evo kome će konačno svanuti!

dnevni horoskop

Blizanci

Posao: Dezorijentisani ste i zato se morate dobro skoncentrisati na ono što radite da se ne potkrade neka greška. Ne ulazite u nove poduhvate. Ljubav: nerazumevanje sa voljenom osobom može kulminirati. Ako ste slobodni, kontakt sa osobom iz prošlosti. Zdravlje: U redu je.

dnevni horoskop

Rak

Posao: Iako ste pomalo napeti, uspevate držati sve konce u rukama. Energiju usmerite isljučivo na radne zadatke. Ljubav: miran period za zauzete Rakove, ali samo tokom prve dve nedelje meseca. Ako ste slobodni, od šesnaestog februara se otvara šansa za ljubav. Zdravlje: Višak vode u organizmu.

Na narednim stranama pročitajte mesečni horoskop za preostale znake…

Stranice 1 2 3
Story.rsHeleana Cupać Guliver Getty Images

Još iz rubrike