Horoskop

Nedeljni horoskop do 13. oktobra: Ko će se ludo zaljubiti, a ko neće moći da dokaže svoju nevinost?

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine

Nedeljni horoskop do 13. oktobra: Ko će se ludo zaljubiti, a ko neće moći da dokaže svoju nevinost?

Photo by Mikhail Nilov for Pexels

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica donosi Ovnovima nestabilniju klimu što se tiče funkcionisanja u poslovnom segmentu. Već od početka sedmice Ovnove čeka bitno drugačija atmosfera u segmentu organizacije i komunikacije, gde će biti neophodno nešto više vaganja i odmeravanja pre donošenja važnih odluka, odnosno dobro odmeravanje svake reči i argumenata pre nego što ih iznesete na svetlo dana. Izbegavajte svaku vrstu rizika, što finansijskog, što sumnjivih saradnika i poslova koje niste detaljno proučili i proverili sa više strana ili iz više izvora.

Ljubav: Za Ovnove  koji su u emotivnim vezama ova sedmica ne donosi neke preokrete ili nepovoljne aspekte. Trebalo bi da iskoristite ovaj period za druženje sa prijateljima, izlaske i uopšteno uživanju  u širem krugu ljudi. Slobodni Ovnovi iznenadno preko društvenih mreža, prijatelja ili, pak, na nekom neobičnom mestu mogli bi upoznati osobu u koju će se zaljubiti na prvi pogled. Moguć je i ulazak u novu strastvenu vezu.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje stabilno, krajem perioda povedite računa o probavnom traktu.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Povoljna radna sedmica očekuje većinu Bikova. U prvom delu sedmice možete da očekujete neku iznenadnu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti. Od sredine sedmice sledi rešavanje papirologije koja vam je bila bitna, ili dobijanje potvrda koje ste čekali da biste pokrenuli posao sa strancima. Period  je dobar za obnovu nekih dogovora, za ponovne kontakte sa starim saradnicima, ali i za uspešno rešavanje papiroloških pitanja. Očekujte pomoć i podršku osoba od autoriteta.

Ljubav: Tokom ove sedmice proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja. Imate i vi i druga strana dovoljno resursa da radite na odnosu i unapredite ga u skladu sa vašim potrebama i očekivanjima. Promenite ustaljenu svakodnevicu i potrudite se da zajedničke trenutke učinite zanimljivijim. Imate lepe mogućnosti da se sa partnerom u narednom periodu više povežete i bolje prihvatite osobine druge strane. Slobodni Bikovi neka više flertuju, druže se, izlaze i upoznaju nove ljude.

Zdravlje: Bikovima ovaj period može doneti probleme sa varenjem. Budite fizički aktivniji.

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice biće problema i u dogovorima i sa saradnicima, ali to ne znači da ne možete ostvariti solidne poslovne rezultate. Samo je potrebno da budete stabilni i strpljivi, da ne donosite odluke na brzinu i da dobro razmislite o svakom svom potezu. Lične interese treba staviti na drugo mesto, a voditi se time šta je i za vas i za drugu stranu najpovoljnije. Kompromis se može pronaći, i to da svi budu zadovoljni.

Ljubav: Ove sedmice Blizance u vezama ili brakovima ne očekuje ništa spektakularno, ali realno gledano  nije vam ni loše. Možda bi sada bio dobar momenat da malo poboljšate kvalitet veze u kojoj ste, da se opustite i sa partnerom češće izlazite, razgovarate, da provodite neko podsticajnije i zanimljivije vreme zajedno. Ukoliko ste u mogućnosti, možete negde i da otputujete. Slobodni Blizanci, neko vas je u tolikoj meri zaintrigirao da nećete žaliti ni vremena ni truda da ovu osobu osvojite. Samo napred.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje promenljivo, vodite računa o urinarnom traktu, a moguće su i  alergijske reakcije kože, i problemi sa hormonima.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Poslovna sedmica može biti dosta naporna. Na samom startu mogu vam iskrsnuti neke nezavršene obaveze ili problemi tehničke prirode. Čak i u trenucima kada ste najviše posvećeni poslu i obavezama biće situacija u kojima vas drugi sputavaju i sapliću. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju nimalo. Neki saradnici  će vas u velikoj meri razočarati jer vas mogu izdati, otkriti neke vaše tajne ili se, pak, pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani. Za vas je bolje da stvari otkrijete na vreme i okružite se osobama koje vas mogu pratiti na vašem poslovnom putu.

Ljubav: Jedna prilično mirna i opuštena sedmica  je pred Rakovima koji su zauzeti, bez velikih oscilacija  . Prilično ste se uskladili sa partnerom i uglavnom sve funkcioniše kako treba. Idite na putovanja, izlete i sve moguće akcije sa prijateljima, uživaćete u druženjima u svakom slučaju. I potrudite se da učinite sve da  tako ostane u narednom periodu. Slobodni Rakovi će tokom ovog perioda imati sjajne prilike za nova poznanstva, i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Veoma ste strastveni ovih dana, budite strpljivi, uskoro može doći i do ozbiljnijih preokreta u vašem ljubavnom životu iako to sada tako ne izgleda.

Zdravlje: Zdravlje tokom većeg dela sedmice bez problema, eventualno vam kraj sedmice može doneti nervozu i napetost, a kao rezultat toga glavobolje.

dnevni horoskop

Lav

Posao: Početkom sedmice mogu vam se otvoriti šanse za napredovanje, za jačanje finansijskog segmenta, neki od vas će dobiti priliku koja se vezuje za inostranstvo. Vaš rad iz prethodnog perioda konačno će biti vrednovan kako treba. Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. U drugoj polovini sedmice neke promene u poslovnom segmentu mogu vam doneti kratkotrajnu uznemirenost, ali vi ste osoba koja je i te kako naučila da se snalazi i da rešava situacije u hodu.

Ljubav: Početak sedmice za one  koji su u emotivnim vezama  je solidan, ali još uvek to nije baš stabilno i sigurno zbog nekih loših reči iz prethodnog perioda. Možete uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato potrudite maksimalno. Imate otvorene aspekte za nove pozitivne promene u sferi svih odnosa i sa partnerom i bližnjima. Oni koji su slobodni ove sedmice mogu biti zaintrigirani novim poznanstvima, neočekivanim, ali izuzetno lepim i podsticajnim. Biće nekih početaka priča, samo napred.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda. Moguća je prolazna glavobolja ili manji problemi sa sinusima. Krajem sedmice tegobe vam mogu zadavati urogenitalni trakt i polje stomaka.

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice u nekim dogovorima i komunikaciji sa saradnicima kreće pozitivniji smer za Device. Iako i u ovom periodu bude bilo nekih napetih situacija i povremenih zastoja zbog okolnosti koje vas koče, pred vama se ipak otvaraju veće mogućnosti nego što je to bilo do sada. Generalno gledano nema razloga za veliku zabrinutost, bitno je da racionalno koristite vreme, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati i uspećete da se vratite u staru formu.

Ljubav: Sedmica u koju ulazite i nije nešto naročito obećavajuća kada su vaša partnerstva u pitanju. Merićete svaku partnerovu reč i iz prikrajka pratiti šta se dešava. Postoji mogućnost da ste u fazi kada malo više preuveličavate sve što se dešava, pa bi bilo dobro da ne iznosite neke optužbe pre nego što se zaista ne uverite. Tenzije su i  dalje u vazduhu, pokušajte da ih eliminišete, ali budite obazrivi u izboru načina na koji to radite. Slobodne Device, ima prilika oko vas i veoma ste privlačni, za sada vam prija da flertujete i da se ne vezujete.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo ove sedmice, posebno obratite pažnju u drugom delu na oscilacije krvnog pritiska i moguće glavobolje.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica donosi dosta dinamike u poslovni segment većini Vaga. U početnih par dana možete očekivati početak neke nove saradnje, ali i pomoć pri realizaciji nekog projekta ili ideje. Od sredine sedmice savet je - nemojte ići na sto strana odjednom, jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti gubitak energije i polovično odrađene poslove. Fokusirajte se što više na konkretne probleme i na finansijsku sferu. Bićete prilično zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Nastavlja se povoljan period za sve Vage  koje su već u emotivnim pričama. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima koji oboma pričinjavaju zadovoljstvo. Uživajte u izlascima i druženjima, trebalo bi da vam postane pravilo izlazak i lep provod sa dobrim društvom. Sve kockice su na pravom mestu, ostaje vam samo da uživate i ne kvarite lepotu doživljaja sa previše detaljisanja i verbalnih ispada jer za time realno nema potrebe. Slobodni pripadnici pleniće  šarmom i lako će osvajati  pripadnike suprotnog pola koji su im zapali za oko. Moguće je iznenadno poznanstvo sa vrlo neobičnom osobom za vaše standarde, nekim ko će vas potpuno oduševiti.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost, ali krajem sedmice obratite pažnju na cirkulaciju i vene.

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici kod većine tipičnih Škorpija i dalje će postojati velika tenzija, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost. Budite oprezni da ne napravite neke propuste zbog ubrzanog tempa rada, naročito kada su papiri u pitanju, mogući su ozbiljniji previdi i propusti. U drugoj polovini sedmice moguća su odlaganja i kašnjenja situacija i dogovora koji su vam bitni, naoružajte se strpljenjem, proći će i ovaj ne baš sjajan period. Što se finansija tiče, pratiće poslovnu, ono što zaradite, i još možda malo više ćete da potrošite.

Ljubav: Škorpijama koje su u vezi sledi  manje-više stabilan period. Ukoliko ste željni da nešto menjate, da uvedete inovacije u postojeće odnose, sada je prava prilika za to. Na vama je sva inicijativa, a druga strana bi trebalo pozitivno da odgovori. Škorpije koje su na slobodi mogu da flertuju, muvaju se, što preko društvenih mreža, što na poslu, što tokom izlaska, sve opcije su otvorene. Jedno je sigurno – veoma ste privlačni ovih dana.

Zdravlje: Ove sedmice radite na jačanju imuniteta, moguće su respiratorne tegobe i problemi sa grlom.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici  sve ono što ste čekali, sve ono gde ste bili zablokirani, ili je bilo u zastoju, sada se možete pokrenuti. Pravi je trenutak da se naprave promene, i to korenite i suštinske, one koje će vas odvesti u potpuno drugačijem pravcu, ka realizaciji vaših ciljeva. Dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti bitne informacije i dobiti dobre savete za dalje. Pojačajte kontrolu nad saradnicima da ne biste morali da se vraćate, što inače nije poželjno u ovom trenutku.

Ljubav: Zauzeti Strelčevi, i dalje ste u nepovoljnom ljubavnom periodu. Potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa, to je jedino rešenje. Slobodni bi trebalo da skinu ružičaste naočare, jer je moguće da vas neko obmane lažnim predstavljanjem. Oslonite se malo na svoju intuiciju.

Zdravlje: Ove sedmice trebalo bi da radite na jačanju imuniteta i više se opuštate i odmarate.

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Nastavlja se povoljan profesionalni period  za većinu Jarčeva. Prvi deo sedmice može biti veoma značajan jer se dešavaju situacije koje vama idu u korist. Neki od vas će dobiti zanimljive ponude, neki će ostvariti vrlo značajne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju – šanse će biti oko vas, potrudite se da ih ne propustite. I u drugom delu sedmice trebalo bi da stvari idu svojim tokom.  Postojaće mogućnosti za putovanja ili, generalno, dosta kontakata sa strancima i stranim firmama. Dosta novosti i osveženja u vašim projektima stoji vam od strane nekih novih mlađih saradnika.

Ljubav: Što se tiče onih pripadnika Jarčeva koji su u emotivnim vezama, sada u većoj meri možete ostvariti još bolju komunikaciju sa partnerom. Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje u posetu ili idite na izlet. Partner bi mogao da vas iznenadi nekim sitnim poklonom. Oni koji su slobodni, jedna komunikacija se lepo razvija, a šta će biti videćemo. Bitno je da je vama lepo i da uživate.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče biće solidno u prvoj polovini sedmice, a krajem sedmice je moguća glavobolja, nervoza, povedite računa o krvnom pritisku.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice će vam od ruke ići i komunikacija i dogovori, a imate i dobre mogućnosti za susrete sa ljudima koji su od velike važnosti za vaše planove. Bićete verovatno angažovani na više strana i kroz neke dodatne ili honorarne poslove. Slede vam dobre šanse i predlozi, sve će vam ići od ruke, poboljšavate atmosferu, uvećavate posao, sledi više finansija. Vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda, jer ta pozitivna planetarna energija je vezana upravo za vaš znak. Hrabro napred.

Ljubav: Kod zauzetih Vodolija i dalje postoji problem u komunikaciji. Ovo se može prevazići ukoliko postoje volja i želja, naravno. Pokušajte na sve načine da izbegnete sitne čarke i prepucavanja, samo ćete oboje izgubiti dragoceno vreme i živce. Slobodni, lako ćete osvajati pripadnike suprotnog pola, a mogu se dogoditi i neke konkretnije stvari. Uživajte.

Zdravlje: Ove sedmice trebalo bi da više računa povedete o urinarnom traktu, moguća je i osetljivost pluća.

 

Ribe

 

dnevni horoskop

Posao: Odlična radna sedmica je pred Ribama. Prvi deo sedmice doneće kratkotrajna povoljna rešenja, a moguće je da ćete nekome od saradnika morati priteći u pomoć, što ne bi trebalo da vam predstavlja problem. U drugom delu sedmice  neka rešenja će vam biti na dohvat ruke, budite još malo strpljivi i istrajni u onome što ste pokrenuli. O svakom svom potezu sada ćete razmišljati na pravi način, sklapaćete dobre dogovore i dolaziti u kontakt sa osobama koje imaju dobre poslovne ponude za vas.

Ljubav: Ribama u braku i vezi i ova sedmica ne donosi poboljšanje kvaliteta odnosa sa partnerom. Prvo morate videti postoje li obostrana želja i volja za stabilizacijom. Slede vam ozbiljno preispitivanje i bavljenje problemima koji vas sputavaju. Slobodne Ribe su u periodu gde sledi dosta zabave, druženja i gde se može naći neko ozbiljno zainteresovan da osvoji vaše srce. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje solidno, ali je krajem perioda naglašena iscrpljenost, stoga povedite računa da se ne preforsirate.

Nedeljni horoskop do 13. oktobra 2024. godine preuzet sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading