Horoskop

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine: Device pred velikim ljubavnim problemima, jednom znaku poziv promeniće život iz korena

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine: Device pred velikim ljubavnim problemima,  jednom znaku poziv promeniće život iz korena

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Početak sedmice i meseca oktobra kod Ovnova se odvija u napetoj atmosferi, jer mnogi međuljudski odnosi dolaze u prvi plan i to remeti tokove poslovnih procesa.  Nervoza će biti još veća zbog toga što ćete morati da čekate na druge, zavisite od njih ili se nadate da će neko završiti neki posao koji već kasni. Proverite svu dokumentaciju koja vam je od važnosti, sredite papirologiju, jer tu mogu početi da se pojavljuju problemi. Kako god da bude budite uporni i istrajni, a manje impulsivni, proći će i ovaj malo izaovniji period.

Ljubav: Za Ovnove  koji su u emotivnim vezama ova sedmica startuje  kao jedna znatno mirnija faza. I vi i partner ćete biti opušteniji i rasterećeniji nego inače, pa vam se preporučuje da se više posvetite jedno drugom, izbegavate gužvu i uživate u svom miru. Napravite više prostora za dogovor, za kompromis,  shvatićete da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i pokušavajte da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. Slobodni Ovnovi će biti u  dobrom  raspoloženju, strastveni i spremni u svakom trenutku za akciju. Imaćete više potencijalnih mogućnosti za ulazak u vezu.

Zdravlje: Ovaj period vam donosi stabilnu zdravstvenu sliku, tako da vas ne očekuju ozbiljnije tegobe.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica većini tipičnih Bikova donosi povećan  obim obaveza, i biće  teško da se fokusiratiena prioritete i biće problema oko organizacije. Ono što će vam nedostajati biće  strpljenje i sposobnost da se uklopite i sa saradnicima ali i sa obavezama pa bi bilo dobro da ne žurite, sve se da završiti na ovakav ili onakav način.

Ljubav: Bikove u vezama i brakovima očekuje, mirna i ustaljena partnerska slika, bez nekih posebnih trzavica ali ni nekih spektakularnih dešavanja. Čista rutina. Oni kojima je  dosta  konstantnih prepirki sa  partnerom, moći će da odahnu konačno. Slobodni Bikovi imaće u ovom periodu dosta priče,  puno kontakata sa suprotnim polom, ali sa slabom realizacijom.

Zdravlje: Bikovima  ovaj period donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja.

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Blizancima prva polovina ove sedmice donosi dosta napetosti i usporenu realizaciju zacrtanih obaveza, posebno ukoliko je nešto vezano sa inostranstvom, neočekivano mogu da iskrsnu problemi. Mogući su zastoji tehničko organizacione prirode, na koje vi nećete moći da utičete. Drugi deo sedmice donosi smanjenje napetosti, ali ćete morati da se više prilagođavate i pravite kompromisna rešenja ili pak preispitujete prethodne poteze i odluke.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, ulazite u lep period, bogat druženjima, izlascima, susretima sa novim i zanimljivim osobama. Ako budete mogli da otputujete negde zajedno sa voljenom osobom, sva nervoza će otići samo na planiranje putovanja, a provod će biti više nego dobar. Uspevate da uskladite  posao i vreme sa partnerom što je odlično u ovom trenutku. I slobodni Blizanci ne bi trebalo da sede skrštenih ruku. Pred vama se tako]e otvara lep period za nova poznanstva, al ii produbljivanje odnosa sa nekim koga već poznajete is a kim imate neku povremenu komunikaciju koja vam godi.

Zdravlje: Tokom ove sedmice imunitet vam može biti u padu, pa su mogući problemi sa kožom i bubrezima. Vodite računa o higijeni.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Početak sedmice donosi napetost, nesporazume ili nejasnoće u komunikaciji sa saradnicima i u dogovorima, i biće vam potrebno dosta strpljenja da se sa vim ovim adekvatno izborite. Možete imati i dosta problema sa kašnjenjem dokumentacije, koju morate završiti, ali neće biti vašom krivicom. Od sredine sedmice promene od strane poslovnih saradnika vam neće odgovarati i biće vam teško da se uklopite u njih. Možete imati problema i sa komunikacijom, i to naročito sa onim osobama koje  ne vide stvari pravim očima. Potrudite se da budete što tolerantniji i manje se nervirate, i tako ćete olakšati i sebi i drugima.

Ljubav: Sasvim drugačija slika očekuje vas na polju partnerskih odnosa. Imaćete  dovoljno pozitivne energije i optimizma koji sada itekako može pomoći da se prevaziđu problemi, ali isto tako  i podstaknuti da partner i vi više vremena provodite zajedno ili okruženi zajedničkim prijateljima. Umećete da prepoznate šta je drugoj strani potrebno, da podržite, pomognete, razumete biće vam višestruko uzvraćeno. Slobodni Rakovi, evidentno je da privlačite pažnju suprotnog pola. Ljubavni izazovi na bazi strasti su tu, uživajte.

Zdravlje: Zdravlje stabilno očekuje vas  dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja.

dnevni horoskop

Lav

Posao: Početak sedmice karakterišu malo teži aspekti, koji će se najviše odraziti na vaše pogrešne procene u brzini realizacije nekog projekta. Sve što treba da uradite je da se prizemljite, ne žurite, pažljivo i sa strpljenjem razmotrite situaciju, uključite se u realne tokove, pa onda korigujete ono što ne valja, jer samo tako ćete uspeti da bez većeg nerviranja i trošenja energije sve izgurate na zadovoljavajući način. Verovatno će vam biti potrebna pomoć da dovršite posao, posavetujte se sa nekim ko ima više iskustva u takvim situacijama.

Ljubav: Početkom  sedmice  može doći  do distanciranja u komunikaciji zbog vaše prezauzetosti poslom i trčanjem na sve strane.  Naročito težak za partnerske odnose, jer druga strana nema razumevanja za vaše probleme. Budite vi taj koji će imati više samokontrole i izbeći konflikte širih razmera. Slobodni Lavovi, ima tu raznoraznih dešavanja i svakakvih lepih mogućnosti da se osećate dobro. Posebno je naglađen u ovom period segment posla, pa tu očekujete više situacija za flert i neobavezna ćaskanja.

Zdravlje: Zdravstvena slika se popravlja, imate više energije i ne reagujete na promene vazdušnog pritiska. Moguća je prolaza glavobolja ili manji problemi sa sinusima.

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao:  Na samom startu Device očekuju izvesna usporavanja, odlaganja, koja vam nikako ne idu na ruku posebno kada su rokovi i brojna papirologija u pitanju. Sve ovo vas može opterećivati, ali nema vam druge nego da se sa izazovima izborite, tako što ćete  pokušati da date sve od sebe i uraditi sve što je do vas da kako tako korektno odradite svoj deo. Neke projekte ćete morati da zaustavite na neko vreme ili usporite kako biste uhvatili ritam sa saradnicima, to se odnosi na sam kraj sedmice.  Na neke okolnosti na žalost ne možemo uticati, kada to shvatite, biće vam lakše da nastavite dalje. Vodite računa i na polju finansija su moguće poteškoće, iako ih možda ne očekujete.

Ljubav: Ova sedmica biće obeležena otežanom komunikacijom sa partnerom ili nekim potencijalnim partnerom. Teško ćete uskladiti vaše želje sa ponuđenim okvirom koji vam nudi druga strana. Dosta nerazumevanja i sa jedne i sa druge strane postoji trenutno  i to neće dovesti do boljitka. Trebalo bi da promenite dosta toga u vašoj vezi, vreme je za preispitivanje. Slobodne Device, vama će svakako biti vrlo interesantno. Uživaćete u flertu i zabavljati se na način koji vama odgovara. Mogući su brojni kontakti preko društvenih mreža, prijaće vam ta popularnost.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, u ovoj sedmici posebno obratite pažnju na kardiovaskularni sistem.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Početak sedmice donosi mnogo poslovnih aktivnosti Vagama i potrebna je dobra organizacija koja će verovatno biti prepuštena vama. Možete se osećati pod pritiskom zbog nekih nezavršenih poslova od ranije, ali razloga za strah nema. Upotrebite sve svoje diplomatske veštine kada je komunikacija sa poslovnim okruženje mu pitanju, kako ne bi dolazili u bespotrebne konfliktne situacije. Krajem sedmice povedite više računa o papirologiji i finansijskim transakcijama mogući su problemi i zastoji.

Ljubav: Ovaj period biće uglavnom povoljan za sve Vage  koje su već u emotivnim pričama. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima oboje uživate. Uživajte u  izlascima, šetnjama  u prirodi i viđanjima sa prijateljima. Malo budite kreativniji, vi bar za to imate šlifa, napravite planove za slobodne trenutke i maksimalno opušteno se ponašajte to je preporuka. Slobodne Vage  mogu imati neke zanimljive kontakte preko prijatelja, izlazaka ili eventualno putovanja. Šarmantni ste i privlačni, pred vama je lep period za opuštanje i uživanje u komunikaciji sa suprotnim polom, iskoristite ga da uživate što je i vaša suštinska potreba.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, osim eventualnog pada energije zbog poslovne preopterećenosti, ne očekuju vas ozbiljniji zdravstveni problemi.

 

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica počinje u ne baš dobrom ili očekivanom ritmu za većinu Škorpija, jer vas očekuju brojna usporavanja i komplikacije, a posebno je naglašen kratak fitilj u komunikaciji sa saradnicima, pa budite oprezni i pokušajte da uložite malo više napora da to nekako izbegnete i smanjite tenzije, nije smak sveta. Bićete dosta mentalno opterećeni, posebno od sredine sedmice, stoga  je savet da ne radite više stvari odjednom, jer su moguće ozbiljne greške i previdi, koji će vas samo koštati dodatno živaca. Korak po korak, obavezu po obavezu skidajte sa dnevnog reda i biće sve kako treba.

Ljubav:  Škorpijama  koje su u vezama  sledi  manje više  stabilan period. Vi donosite dobru energiju, druga strana daje vedrinu koliko je to u njenoj moći. Veći deo ovog perioda bi  trebalo  da imate dobru klimu  u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje vašeg  odnosa, ili unosite nova pravila i inovacije. Uživajte. Slobodne Škorpije posvetite se sebi, svojoj duhovnosti i jačanju samopouzdanja. Moguća su nova poznanstva preko prijatelja, društvenih mreža.

Zdravlje: Moguća su velika kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, tako da nisu isključeni  problemi sa grlom, disajnim putevima i temperaturom.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Uspešna radna sedmica je pred većinom tipičnih Strelčeva. Planovi za nove poslovne projekte su već u završnoj fazi, ali moguće je da nedostaje još par sitnica kojima ćete trebati da se pozabavite kako bi sve skockali kako treba. Zbog toga nemojte žuriti i nesmotreno preskočiti nevidljive, ali ipak bitne detalje, kako biste sve uspešno i bez greške odradili. Odnos sa saradnicima i ostalima u poslovnom okruženju će biti zadovoljavajući, tako da se očekuje da bez većih poteškoća završite sve ono što ste i planirali. Sve je na vašoj strani, samo napred.

Ljubav:  Zauzeti, imaćete   potrebu da jasno sagledate u kom smeru ide vaš odnos i ima li prostora za poboljšanje. Potrebno je da  da uvidite  da li zajedničkim snagama možete situaciju promeniti na bolje i da se oko svega zdušno potrudite. Ovaj period nije nimalo  lak ni  za vas ni za  partnera. Obratite pažnju  na spletke i neprijatne komentare zbog neuzvraćenih  osećanja.  Slobodni Strelčevi, mogli biste doći  u kontakt sa osobama koje vam ne govore prave informacije ili pokušavaju da vas na neki način oštete, budite dodatno oprezni.

Zdravlje: Tokom ove sedmice treba da povedete računa o kardiovaskularnom sistemu, a moguće su i  glavobolje.

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Solidna radna sedmica je pred Jarčevima. Na samom startu ćete moći da konačno neke situacije i manje probleme uspešno rešite i tako napravite manji ali dovoljan iskorak na poslovnom planu. Budite uporni i istrajni i korak po korak idite ka svom zacrtanom cilju. Od sredine sedmice više okolnosti vam može ići na ruku, poželjno da budete aktivni i da potencirate rešavanje pitanje i situacija koje su vam bitne a buduće poduhvate. Nemojte se ustručavati, izborite se za ono što zaslužujete, neće to niko uraditi umesto vas.

Ljubav: Za Jarčeve u emotivnim vezama atmosfera  je povoljna i  opuštena. Vi pozitivno utičete na partnera i on počinje da poprima vaše dobro raspoloženje i komunikacija postaje stabilnija, jasnija sa manje trzavica i nerazumevanja. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje. Budite više posvećeni i biće vam višestruko uzvraćeno. Uživajte. Slobodni Jarčevi, postoji mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta sa osobom iz poslovnog segmenta.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ove sedmice bićete u  solidnoj  formi i  i ne bi trebalo da imate nekih ozbiljnijih problema sa zdravljem.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Za pripadnike znaka Vodolije ova radna sedmica bi trebalo da bude period dobre i pozitivne  radne energije u najvećem delu. Ključni prioriteti moraju da se ispoštuju pa tu budite maksimalno oprezni, ne preskačite redosled obaveza kao što umete kada ste u žurbi. Ustvari nemojte da žurite, jer za time i nema potrebe, jer samo ćete ostalima nabiti pritisak. Krajem sedmice ne dozvolite da vas drugi svojim ponašanjima, možda i bahatošću izbacuju iz takta. Ništa nećete dobiti ako odreagujete, osim sopstvenog nerviranja.

Ljubav: Ovaj period Vodolijama u emotivnim relacijama  donosi  distancu zbog nepoštovanja potrebe druge strane za vaše potreba i ciljeve. Budite vi taj koji će imati više samokontrole i izbeći konflikte širih razmera. Budite spremni na svađe i prepucavanja oko nekih sitnica, a da ne govorimo oko krucijalnih stvari. Pokušajte da pronađete kompromis. Slobodne Vodolije  otvoreni ste za ljubav, želje i strasti su tu pa krenite napred. Moguća je neka komunikacija preko poslovnog segmenta, pa eto prilike da spojite lepo i korisno.

Zdravlje: Tokom ove sedmice trebalo bi da više računa povedete o urinarnom traktu, a moguća je i osetljivost pluća.

 

Ribe

 

dnevni horoskop

Posao: Povoljna radna sedmice i sam početak meseca oktobra je pred Ribama. Za očekivati je da će vam doneti uspostavljanje poslovnih kontakata sa strancima, ili osobama koje češće i više profesionalno putuju. Budite vredni, angažujte se maksimalno i koristite prilike koje vam se budu ukazivale, jer će vam biti dosta korisne u budućem periodu. Ne očekuju vas ozbiljnije poteškoće u realizaciji zacrtanih obaveza. Na polju finansija ne bi trebalo da bude problema u ovom period, moći ćete da opuštenije funkcionišete.

Ljubav: U prvoj polovini meseca za Ribe koje su u emotivnim vezama dosta toga zavisiće  i od druge strane, jer za realizaciju zajedničkih  ciljeva nije dovoljna želja i htenje jedne strane. Neki problemi moraju biti rešeni, vi i partner se morate postaviti otvorenije jedno prema drugom, i konačno razgovarati o tome  kako unaprediti odnos.  Slobodne Ribe mogući su nagli počeci burnih i strasnih odnosa. Moguće je da to bude neko koga već poznajete.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja tokom ovog perioda, na vama je da to i održavate.

Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2024. godine preuzet sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading