Horoskop

Nedeljni horoskop do 4. februara 2024. godine: Loše raspoloženje, nervoza, svađe

Nedeljni horoskop do 4. februara 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 4. februara 2024. godine: Loše raspoloženje, nervoza, svađe

shutterstock

Nedeljni horoskop do 4. februara 2024. godine

Ovan: 

Posao: Solidna radna sedmica je pred osobama rođenim u znaku Ovna. Mogla bi da bude i nešto iznad proseka, ali su moguća kašnjenja ili problemi sa papirologijom početnih par dana. Ne dozvolite da vas to obeshrabri.

Već od druge polovine sedmice otvaraju vam se nove šanse za razne dogovore i uspešnu realizaciju svega započetog. Možete očekivati i podršku i pomoć osoba od autoriteta. Finansije stabilne, vodite računa o troškovima.

Ljubav: Kod zauzetih predstavnika početnih par dana može doneti nešto lošije raspoloženje, nervozu, gde će vam svaka sitnica smetati u partnerovom ponašanju, dok drugi deo donosi opušteniju atmosferu i mogućnost da se usaglasite po svim onim pitanjima koja su vama važna.

Poželjno je da više izlazite i provodite vreme sa prijateljima, prijaće vam. Zauzeti Ovnovi mogu iznenada upoznati osobu koja će ih i te kako zainteresovati. Društvene mreže, prijatelji, izlasci sve je aktuelno.

Zdravlje: Solidna zdravstvena slika očekuje većinu pripadnika. Najviše pažnje valjalo bi da posvetite preventivnoj zaštiti zglobova i sitnih kostiju, donjem delu leđa, bubrezima i mokraćnim kanalima.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu

Bik

Posao: Najtipičnije predstavnike astrološkog znaka Bika čeka vrlo dobra radna sedmica u kojoj bi mogli da budu uspešniji u odnosu na prethodni period.

Iako početkom sedmice može doći do zastoja u nekim dogovorima pre svega zbog papirologije, ostatak će biti i te kako povoljan da većinu zacrtanih planova i realizujete. Moguće je da vam se otvore i neki kanali komunikacije sa inostranstvom, neočekivano. I u finansijskom segment sledi poboljšanje.

Ljubav: Vrlo dobre prateće okolnosti pratiće vas i na ljubavnom planu. Od vas se očekuje da pokrenete inicijativu za nekim zajedničkim okupljanjima, druženjima ili pak organizujte neko kraće putovanje.

Nije isključeno da vas draga osoba iznenadi nekim neočekivanim predlogom. Slobodni, korak po korak, bez žurbe, lagano, imate velike izglede da postavite stabilan temelj za novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja kada je zdravlje u pitanju tokom ovih sedam dana.


Blizanci

Posao: Tipične Blizance očekuje šarena radna sedmica. Na jednoj strani biće naglašena komunikacija i brojne ideje koje želite da predstavite, a na drugoj velika je verovatnoća da će više faktora papirološke prirode kočiti i usporavati realizaciju svega već dogovorenog i preciziranog i to na samom startu  sedmice.

Drugi deo sedmice vam donosi odlične mogućnosti da sebe i ono što radite predstavite na najbolji mogući način i napravite bar jedan vrlo dobar dogovor i ostvarite saradnju koja obećava stabilnost na duže staze.

Ljubav: Ova sedmica za Blizance u emotivnim vezama biće stabilna i bez nekih izazova. Vi i partner  funkcionišete skladno i možda bi trebalo da odete na zajedničko putovanje. Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu i druženjima sa rodbinom i prijateljima.

Imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati. Slobodni Blizanci, ništa posebno na vašem emotivnom planu za ovu sedmicu. Eventualno vam se preko posla može namestiti koja prilika za lagani flert, ćaskanje.

Zdravlje: Zdravlje tokom cele sedmice dobro. Budite fizički aktivni, šetajte i dovoljno se odmarajte.

.

Nedeljni horoskop do 4. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Evo jedne radne sedmice u kojoj nije realno očekivati veće probleme u funkcionisanju kod većine Rakova.

Mogu vam se čak otvoriti nove šanse za napredovanje preko nekih novih saradnika. Obratite pažnju na formalnosti i na papirologju, završite sve započeto, kako biste sebi otvorili prostor za nove ideje i planove u budućnosti.

Ljubav: Oko vas je pozitivno okruženje, ništa vam drugo ne preostaje nego da se priključite i doprinesete svojom energijom da situacija bude još pozitivnija.

Dozvolite da vam partner da neke savete u vezi s poslom koji mogu biti jako konstruktivni. Što vi budete posvećeniji, druga strana će još više težiti da vam uzvati. Slobodni, neka stara komunikacija može ponovo postati nova. Nekome ste neodoljivo privlačni i neće lako odustati.

Zdravlje: Očekuje vas vrlo dobra zdravstvena slika tokom cele sedmice. Eventualno su mogući problemi sa hormonskim disbalansom krajem perioda.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Tokom ove sedmice nemojte zanemarivati pomoć nekog sa strane, ne možete da završite sve bez nečijeg saveta. Druga polovina sedmice biće opuštenija i mirnija i donosi lakši ritam i bolje odnose sa saradnicima.

Obaveze se neće smanjiti, ali ćete vi biti bolje organizovani. Finansije bolje. Moguć je i kraći službeni put. Vama motivacija ne nedostaje, kao i novi prilazi poslu, što je dovoljno da pozitivno utičete na okolinu. Malo se više potrudite i rezultati neće izostati.

Ljubav: U  sedmici  koja dolazi  oni koji su u emotivnim vezama na prvi pogled delovaće stabilno. Sve između vas dvoje funkcioniše ravnolinijski, ali se vi sve vreme preispitujete.

I vi i partner pokušavate da balansirate, i to vam povremeno uspeva, ali evidentno je da imate opet istih padova koje ste imali i pre. Potrebno je da vas dvoje samo malo spustite loptu po nekim pitanjima u kojima se inače ne slažete.

Slobodni Lavovi, za spektakularne akcije svakako nije pogodan period, ali za nova poznanstva i finu priču nema nikakvih prepreka, samo bez vaših megalomanskih očekivanja.

Zdravlje: Zdravlje zadovoljavajuće tokom celog perioda. Uzimajte više vitamina i jačajte imunitet.

Devica

Posao: Početnih par dana ove radne sedmice Devicama donosi dosta nervoze i napetosti zbog brojnih problema koji mogu biti zbog papirologije ili tehničkih zastoja.

Vodite računa  da se ne rasplinete i preopteretite sebe, jer ma koliko sve precizno isplanirali, ipak neće zavisiti sve od vas. Veoma je bitno da držite pod kontrolom komunikaciju sa saradnicima i suzdržite se od rasprava.

Drugi deo sedmice donosi vam mogućnost za pokretanje neke ideje od ranije ili uspostavite novu saradnju. Možda dobijete neku pohvalu od nadređenih.

Ljubav: Manje-više solidna ljubavna sedmica je pred vama, uglavnom mirno more i neka ustaljena rutina gde sve ide svojim tokom.

Par manjih verbalnih čarki mogu se relativno lako izgladiti. Device, ovo je optimalan period da uđete u novu stabilnu ljubavnu priču.

Možete upoznati osobu koja je baš po vašoj meri i koja će pokazati da ste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče moguće su hronične tegobe. Radite na poboljšanju imuniteta.

Nedeljni horoskop do 4. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Tokom sedmice ćete biti vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i moći ćete na mnogo lakši način da  pokrenete ono što vas interesuje.

Neke situacije će se konačno pokrenuti i krenuti ka realizaciji ili ka rešavanju, imaćete  dovoljno snage za sve. Rešavate jedan deo problema koji vas je opterećivao. Bavite se dugoročnim planovima, dobar je period za to. Finansije će se stabilizovati.

Ljubav: Zauzete Vage, biće u ovoj sedmici više lepih dešavanja i sa prijateljima i partnerom. Potrudite se, pravite iznenađenja drugoj strani i biće vam uzvraćeno.

Oko vas je  smeh, opuštenost i dosta pozitivnih ljudi pa budite i vi što pozitivniji. Idite na neko putovanje, izlete i sve moguće akcije sa prijateljima. Slobodni pripadnici znaka Vage,  u vašu blizinu se vraća osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli.

Zdravlje: Trudite se da ojačate imunitet pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Još jedna u najavi vrlo dobra radna sedmica je pred Škorpijama. Mogu se  pokrenuti novi poslovi.  Vi ćete umeti da budete na visini svakog zadatka jer ste u isto vreme puni energije i entuzijazma, ali i odmereni i stabilni i u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Nečija pomoć i te kako vam može pomoći da neke stvari rešite na lakši način. Mogući su kontakti sa više poslovnih partnera, kontaktiranje sa novim saradnicima, a neki od vas imaće pred sobom i kratka poslovna putovanja.

Ljubav: Sedmica kreće malo napetijim aspektima, ali kao bude odmicala, biće opuštenije. Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje, idite na neki izlet. Slobodne Škorpije, preko poslovnog segmenta, a ni ostali načini nisu isključeni, može vas pokrenuti i zainteresovati osoba sa kojom imate kontakt.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro tokom celog perioda. Eventualno pripazite na urinarni trakt.

Strelac

Posao: Odlična radna sedmica je pred Strelčevima. Iako na početku može ići malo traljavo i sa zastojima, to neće nikako pokvariti vaše planove i ciljeve koje ste postavili.

Neke stvari se mogu pokrenuti velikom brzinom, neke neočekivano, a vi budite spremni da uložite sve svoje znanje i energiju da se pokažete u pravom svetlu i na visini zadatka. Sav trud koji budete u ovom periodu uložili i te kako će vam se isplatiti i doneti vam zaslužene benefite. Samo napred..

Ljubav: Oni koji su u vezi treba da se što više kreću, druže sa prijateljima, rođacima, na  nekim prijatnim i zanimljivim mestima. Treba da motivišu partnera nekim lepim znacima pažnje, poklonima.

Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze. Treba da vam zajednički trenuci prolete, i ako bude sitnih peckanja, ignorišite ih, vi prvi ne provocirajte. Slobodni  Strelčevi, neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas i čini da se osećate vrlo prijatno.

Zdravlje: Nema ozbiljnijih upozorenja što se zdravstvene problematike tiče za ovaj period. Dovoljno se odmarajte, spavajte dovoljno i budite okruženi pozitivnim osobama.

Jarac

Posao: Budite maksimalno posvećeni organizaciji posla i bavite se saradnicima na pravi način. Nemojte bežati od inovacija na poslu. Unesite malo više kontrole kad su neposredni saradnici u pitanju.

Ako nešto na prvi pogled izgleda loše, ne mora da znači da će tako i ostati. Kod nekih od vas pokrenuće se pitanja i situacije koje su dugo bile zakočene ili zablokirane. Završavajte jedno po jedno i dosta toga ćete uspeti da zatvorite do kraja sedmice uspešno.

Ljubav: Provodite što više vremena sa partnerom i obnovite neke odnose koje ste zapostavili u porodici. Period je dobar za sve vrste provoda, zabava, izlazaka i putovanja sa prijateljima i partnerom.

Potrudite se da ne nervirate partnera bez potrebe iako ne bude imao energije za vaše akcije. U periodu ste kada će se sve rešiti na lakši način, ukoliko se iole potrudite. Slobodni Jarčevi, može doći do obnove komunikacije sa nekim iz prošlosti.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, kolenima, zglobovima, stomakom. Ono što vam je potrebno jeste odmor i više sna, kao i pojačan unos vitamina i zdrava ishrana.

 

Vodolija

Posao: Vaša poslovna aktivnost biće pojačana ove sedmice, pa neće biti mnogo vremena za opuštanje. Mnogo toga zavisiće od vas, ali se morate bazirati na nove saradnike, njihov novi način rada, novu tehnologiju i pristupe.

Nekih poslovnih nedoumica u ovom periodu definitivno imate, ali one se vezuju uglavnom za zaostale poslovne obaveze ili neke dogovore koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sve u svemu izguraćete ovu sedmicu uspešno.

Ljubav: Ovih sedam dana kod zauzetih Vodolija  trebalo bi da protekne u relativno mirnom tempu, bez većih oscilacija u sferi ljubavi.

Nije realno očekivati da preuzimate neku ozbiljniju  inicijativu. Kod slobodnih predstavnika moguća su prijatna iznenađenja, i neobična poznanstva na nestandardnim mestima, i sa neobičnim osobama. Uživajte.

Zdravlje: Vaš imuni sistem je oslabljen i morate raditi na poboljšanju. Moguće su respiratorne tegobe i povremene glavobolje.

.


Ribe

Posao: Početkom sedmice imaćete lošu  komunikaciju sa saradnicima i kolegama pa se nemojte preterano oslanjati na informacije koje dobijate.

Prisutni su  izvesni problemi papirološke prirode, ali i mogućnost da se otkriju greške koje ste ili vi ili neko drugi napravili u prethodnom periodu. U drugom delu potrebno je da se pokrenete  iz  pasive, od vas će se zahtevati da budete odlučni i spremni na promene koje će uslediti. Možete očekivati i pomoć nekog od proverenih saradnika.

Ljubav: Ove sedmice družite se sa ljudima što više, naravno uključite partnera u to. Potrudite se da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete.

Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama drugih. Slobodne Ribe, osobi prema kojoj gajite  simpatije  treba dati šansu bez obzira da li je to neko nov ili je u pitanju osoba iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: I tokom ove sedmice moguće su glavobolje, nesanica, kao i problemi sa krvnim pritiskom, stoga budite oprezni.

Nedeljni horoskop do 4. februara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading