Recept Suzane Mančić i njene ćerke Natalije za letnju čorbu ćete obožavati: Možete da je jedete do mile volje nećete se udebljati (video)
Recept Suzane Mančić za posni obrok oduševiće vas
Lagan recept Suzane Mančić za bogatu, ali kalorijski dijetalnu čorbu upisaćete momentalno u svoj kuvar.
Sastojaka ima tek nekoliko, važni su začini, a može da se jede i hladna.
Pročitajte: Da li je lepša od majke- Ćerka Suzane Mančić razvela se od dve decenije starijeg muža, a sada ...
Voditeljka emisije "Suzanin izbor" sa mlađom mezimicom Natalijom svojevremeno je pred kamerama ekipe magazina Story spremala baš ovo jelo, te smo se lično uverili i u lakoću pripreme ali i ukus.
Pokazala je Suzana odlično kulinarsko umeće, njena mezimica kao pomoćnik takođe što se može videti u videu ispod.
Za one koji nemaju vremena da pogledaju snimak u produžetku je recept Suzane Mančić koji ćete rado preporučivati prijateljicama.
Reč je o jelu vitaminski vrlo bogatom, ali dijetalnom, koji je voditeljka naučila zahvaljujući majci i baki, ali kako duhovito tvrdi i bivšim emotivnim partnerima koji su bili vrlo spretni u kuhinji.
Svaki od njih naučio ju je ponešto da skuva, te tako ona voli da se pohvali da odlično sprema pite, gibanicu, ali i jagnjeće pečenje sa limunom, omiljeno jelo njenog sadašnjeg supruga, grčkog diplomate Simeona Ocomokosa.
Sastojci:
- 3 krompira
- 4 manje tikvice
- 2 glavice crnog luka
- 3/4 čena belog luka
- 1 praziluk
- celer, posebno list
- maslinovo ulje
- paradajz pelat
Pročitajte: Taman što je uradila zatezanje lica i vrata Suzana Mančić spomenula proces uvećavanja grudi
Priprema:
Sve sastojke iseckati po želji, može na kocke. Sve ubaciti u lonac ili dublju šerpu i preliti vrelom vodom. Ringlu podesiti na najjače i sačekati da proključa.
Prethodno dodati soli. a nakon ključanja vegetu, biber i ostaviti da se kuva pola sata.
Na samom kraju dodaje se pelat, celer i maslinovo ulje i sve krčkati još desetak minuta.
Za one koji vole ljuto može se dodati jedna ljuta papričica.
Prijatno.
Komentari (0)