 
            Voja Nedeljković: Žene iz javnog sveta ne idu na pijacu, ne kuvaju tri ručka
31/10/2025
32 min
Brak Voje Nedeljkovića traje 22 godine
Autor: Ana Županjevac | 11/07/2021
 
                            Glumac Saša Joksimović i njegova supruga, producentkinja Nevena Joksimović gostujući u emisiji "Praktična žena" , ukrstili su snage i pokazali kulinarsko umeće praveći specijalitet od jaja.
Nevena se nije ustručavala da "prione poslu" i rukama oblikuje ovo jelo, koje se sastoji iz smese u koju se stavlja kuvano jaje, a Saša joj je rado pomagao i brinuo se da ne uprlja haljinu. Zajedno, napravili su delikates koji bi se dopao i onima koji su najviše probirljivi, a sigurno ćete ga i vi obožavati.
Sastojci:
4 kuvana jaja
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        450g mlevenog mesa
                                                                                                                                                                                                        1 jaje
                                                                                                                                                                                                        2 kašike prezli
                                                                                                                                                                                                        1/2 šolje vode
                                                                                                                                                                                                        1 crni luk
                                                                                                                                                                                                        so i biber
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
I još za paniranje:
1 jaje
                                                                            
                                        
                                        
                                                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        100g prezli
                                                                                                                                                                                                        50 g brašna
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
Priprema:
Pomešajte mleveno meso sa seckanim crnim lukom,vodom,prezlama i jajetom, te začinite. Od te smese pravite oblik pljeskavice i u nju stavljajte kuvano jaje koje ste prethodno uvaljali u brašno. Zatim oblikujte kuglu. Odradite isto i sa preostala tri jaja. Sada svaku kuglu uvaljajte u umućeno jaje i prezle te pržite u dubokom ulju na srednjoj temperaturi.
 
            Voja Nedeljković: Žene iz javnog sveta ne idu na pijacu, ne kuvaju tri ručka
31/10/2025
32 min
Brak Voje Nedeljkovića traje 22 godine
 
            Odluka je doneta! Vujadin Savić započinje novo životno poglavlje
31/10/2025
3h
Vujadin Savić, bivši fudbaler Crvene zvezde, započinje novu životnu i profesionalnu fazu – karijeru fudbalskog trenera. Nakon pažljivo sprovedenog procesa selekcije, Fudbalski savez Srbije uvrstio ga je na listu kandidata za UEFA kurs, čime je Savić zvanično postao deo nove generacije budućih trenera domaćeg fudbala.
 
             
            Tajna udaja, turbulentan brak i bolni raskidi: Sve ljubavi Ane Nikolić bile su burne
31/10/2025
4h
Sve ljubavi Ane Nikolić
 
            
Komentari (0)