Neodoljivi brancin: Predlažemo dva jednostavna i brza recepta uz koje će meso ostati sočno!

01/10/2019 | 19:45

Morska riba bogata mineralima idealan je izbor za sve koji vode računa o zdravlju i kilogramima, a ne žele da se liše ukusne hrane. Predlažemo vam dva jednostavna i brza recepta uz koje će meso ostati sočno…

ZAPEČENI BRANCIN

Za 2 osobe

PRIPREMA: 20 minuta

SASTOJCI:

– 6 tanko isečenih fileta brancina

– 4 čeri paradajza srednje veličine

– 4  čena belog luka

– 1 limun

– veza kapara

– maslinovo ulje

– so

– biber

PRIPREMA:

Za početak izmešajte sitno iseckani beli luk, kapar, kašiku maslinovog ulja, prstohvat soli i bibera. U tepsiju položite filete brancina, pa po njima pospite  pripremljenu smesu. Posolite ih po želji i pecite 15 minuta u prethodno dobro zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Za kraj gotovo jelo ukrasite čeri paradajzom i kriškom limuna.

Na narednoj strani pogledajte još jedan sjajn recept…

Stranice 1 2
story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike