Dekorišite jaja uz pomoć tetovaža! Vruća voda jedini je dodatak, sve je gotovo za tili čas (FOTO)
25/04/2024
13h
Tetoviranje jaja najednostavniji je vid dekorisanja
Autor: Tamara Roksandić | 01/10/2019
Morska riba bogata mineralima idealan je izbor za sve koji vode računa o zdravlju i kilogramima, a ne žele da se liše ukusne hrane. Predlažemo vam dva jednostavna i brza recepta uz koje će meso ostati sočno...
ZAPEČENI BRANCIN
Za 2 osobe
PRIPREMA: 20 minuta
SASTOJCI:
- 6 tanko isečenih fileta brancina
- 4 čeri paradajza srednje veličine
- 4 čena belog luka
- 1 limun
- veza kapara
- maslinovo ulje
- so
- biber
PRIPREMA:
Za početak izmešajte sitno iseckani beli luk, kapar, kašiku maslinovog ulja, prstohvat soli i bibera. U tepsiju položite filete brancina, pa po njima pospite pripremljenu smesu. Posolite ih po želji i pecite 15 minuta u prethodno dobro zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Za kraj gotovo jelo ukrasite čeri paradajzom i kriškom limuna.
Na narednoj strani pogledajte još jedan sjajn recept...
BRANCIN U SOSU OD BADEMA
Za 2 osobe
PRIPREMA: 45 minuta
SASTOJCI:
- 350 g brancina (fileti)
- 100 g brokolija
- 100 g karfiola
- 100 g svežeg spanaća
- 200 g pečenog badema (listići)
- 250 ml neutralne pavlake za kuvanje
- maslinovo ulje
- so
- biber
PRIPREMA:
Karfiol i brokoli isecite na kriške i propržite kratko u čistom tiganju sa malo soli. Kada omekša izvadite ga u činiju, a tiganju dodajte maslinovo ulje i prethodno začinjene filete brancina. Pecite ih dok ne dobiju braon boju, a potom izvadite na tanjir za serviranje. U duboljoj šerpi prepecite 200 g listića badema, nakon 10 minuta prelijte ih neutralnom pavlakom i kuvajte 15 minuta uz povremeno mešanje. Sos sipajte preko ribe i ukrasite prethodno pripremljenim povrćem, svežim spanaćem i ostatkom listića badema.
Dekorišite jaja uz pomoć tetovaža! Vruća voda jedini je dodatak, sve je gotovo za tili čas (FOTO)
25/04/2024
13h
Tetoviranje jaja najednostavniji je vid dekorisanja
Isprobajte recept Nataše Pavlović i poslužite ukućanima prženice kakve dosad nisu probali
23/04/2024
2 dana
Prženice na tri načina po receptu Nataše Pavlović
Nova era zdrave ishrane: U Walter stigli Vege ćevapi!
22/04/2024
3 dana
Sa novim vegetarijanskim obrocima možete uživati u ukusnim, a manje kaloričnim jelima. Ova čarobna kombinacija zdravlja i gastronomskog zadovoljstva čini svaki obrok pravim užitkom
Nož u leđa najboljoj drugarici: Otkrivena TAJNA o IZDAJI u odnosu Cece Ražnatović i Viki Miljković
25/04/2024
7h
Prijateljstvo Viki Miljković i Cece Ražnatović traje decenijama, upravo je zato svima nejasno zašto je Viki za venčanu kumu odabrala drugu koleginicu