Zoranu su optužili da je PONIZILA ŽENE, a EVO KAKO SE BRANI

11/11/2019 | 10:59

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah napravila je pravi haos među svojim fanovim kada je sa njima podelila neke svoje stavove.

Naime, Zorannah je istakla da bi ženi muškarac trebalo da bude na prvom mestu i da je “njegov posao” da njegova draga ima želju da za njega bude moćna.

Naime, kako piše Blic deo javnosti smatra da je Zorana ovakvim izjavama narušila svoj, ali i integritet drugih žena i tim povodom rekla sledeće, držeći se svog stava…

– Ja sam svoje savete rekla, dočekana sam na nož, mislim da svako treba da ima svoje mišljenje, to je moje i ne smatram da je loše. Ja sam takav tip da se posvetim svom muškarcu i to je meni donelo dobro, svaki put kad to nisam uradila, imala sam problem sa sobom, pa onda dalje. Ne smatram da je to ključ i da ono što radim poziva na nasilje u porodici, mislim da su se pomešale babe i žabe, ne znam da li ikome delujem kao da bih trpela tako nešto. Mislim da je ključ jedne uspešne veze samo kompromis, kako zadovoljiti tu neku drugu osobu i kako ona zadovoljava vas, neki balans da se napravi – rekla je Zorana za “Pink” i dodala:

– Mi nismo tu da vaspitavamo decu, tu su roditelji. Naravno da će svako imati svoje mišljenje, kao i ja i imam pravo da ga kažem, ali ne mislim da je to loš primer. To što svako ima svoje mišljenje treba da pomogne deci i da im pokaže da i oni treba da imaju svoje, kakvi god oni bili.

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike