Zorannah se pokajala što je iznela detalje raskida sa fudbalerom: Ne želim da mu dajem medijski prostor

23/02/2019 | 13:30

Popularna modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, objavila je prošle nedelje roman Golden sky, nastavak njenog prvenca Vanilla sky. Ona je za datum izdavanja odabrala “Dan zaljubljenih”, što je u duhu knjige koja prati ljubavne dogodovštine glavne junakinje Lane.

Evo šta je Zorana rekla o novoj knjizi, ali i ljubavnom životu i putovanjima:

– Nastavak prvog dela knjige, svi likovi su isti, osim što je glavna junakinja promenila dečka. Od početka sam planirala da knjiga ima tri dela i da oslikava realan život. U prvom delu je bila njena tinejdž ljubav, sada je zrelija. Sada je u dvadesetim godinama, seli se u Atinu zbog dečka sportiste i u jednom momentu izgubi sebe – rekla je ona za Pink.rs.

Iako tvrdi da roman nije autobiografski, čitaoci često pronalaze sličnosti sa njenim životom. Zorana je nedavno objavila video u kom je prvi put progovorila o raskidu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem zbog koga se preselila u Belgiju, a potom i u Francusku. Ona je tom prilikom otkrila da je ta veza bila teška za nju, kao i da se njen bivši dečko loše poneo prema njoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана

– Ja pišem o onome o čemu znam, ali je Lana mentalno drugačija od mene. Neke stvari se poklapaju, ja nisam nikada izgubila sebe. Ja sam u tom videu rekla šta se desilo i htela sam da stavim tačku na tu temu, a i dalje se priča o tome. Ne želim da dajem medijski prostor osobi koja više nije u mom životu. Možda nije trebalo da snimim taj video – rekla je ona i dodala da ne želi da otkrije da li se u njenom životu pojavila nova ljubav.

Zorana se nedavno vratila iz Los Anđelesa, a uskoro je očekuje još jedan put za Ameriku. Ona je otkrila i da vredno radi na novom proizvodu kojim će iznenaditi svoje pratioce.

– Ovog puta idem na malo ezotičniju destinaciju, pa se vraćam ovde da promovišem knjigu. Ove godine izbacujem još jedan bjuti proizvod, ali ne mogu o tome još da pričam – najavila je Zorana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана

story.rspink.rsMiomir Milić

Još iz rubrike