Zoi Saldana: Uvek sam se osećala kao druga i odbačena

17/05/2018 | 10:00

U “Avataru” smo je svi zavoleli, a glumica Zoi Saldana kaže u novom izdanju magazina “Womans Health” da su njeni momci izvor njene snage, razlog uspeha i neponovljiva sreća. Glumica tvrdi da ima najboljeg muža koji je podržava u svemu, a najviše joj znači podrška u njihovom vaspitavanju da budu polno neutralni.

Zoi priznaje i da je rođenje blizanaca motivisalo da pokrene BESE, njenu sopstvenu digitalnu kompaniju koja će da okupi milenijalse i afirmiše neke nove vrednosti kojima oni kao generacija teže.

 – Uvek sam se osećala kao druga i odbačena. A to je bezveze. Pokrenula sam kompaniju. U svemu mi neverovatno pomaže moj muž. Nisam srela muškarca kao štojeon, sa toliko snage i strpljenja. On tako jako veruje da smo mi jednaki, da žene i muškarci treba da imaju trajno i neraskidivo partnerstvo – ispričala je glumica koja je udata za Marka Perega sa kojim ima trojicu sinova.

Zoi i Marko tako upravo ovoj temi poklanjaju dosta pažnje u njihovoj porodici i trojicu sinova Bouija, Saja i Zena vaspitavaju upravo tako.

 – Mama nije šef, jer to znači da je onaj drugi zabavan. Ne želim da moji sinovi gledaju na žene kao na neke dosadne osobe koje ih stalno teraju na nešto što ne žele – priznala je.

Story.rsSuper ŽenaGulliver/Getty

Još iz rubrike