Život Megan Markl i Kejt Midlton će se uskoro PROMENITI IZ KORENA, a evo i zbog čega

09/08/2018 | 21:30

Sa svoje 92 godine, kraljica Elizabeta II britanski je vladar s najdužim stažem na tronu, no jednoga dana, u bliskoj budućnosti, sve će se to promeniti. Dolazak princa Čarlsa, a potom i princa Vilijama na tron doneće, ruku na srce, promene svima, uključujući i najnovijeg člana kraljevske porodice – Megan Markl.

Kada kralj postane princ Čarlsa promena će najviše uticati upravo na vojvotkinju od Saseksa, iako ne u tolikoj meri kao što će to zadesiti Kejt Midlton. Ovoga puta za medije je progovorio bivši kraljevski batler Grent Harold.

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана

– Vojvotkinja od Saseksa će imati važnu ulogu budući da će jednog dana postati snaja kralju, zato će dobiti i dodatne, posebne dužnosti koje će obavljati umesto njega, baš kao što danas pojedini članovi rade umesto kraljice.

Iako je Megan već počela da se priprema za to, pa je već s kraljicom Elizabetom II počela da odlazi na događaje, sve će se to duplirati kada Vilijam postane kralj.

– Obe vojvotkinje imaće važnu ulogu koju će morati da ispunjavaju, s time da ćemo vrlo brzo već gledati vojvotkinju od Kembridža kako se priprema za buduću ulogu, ulogu kraljice – otkrio je bivši batler.

story.rstportal.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike