Ženski vikend u Milanu: Vesna Dedić i Sanja Marinković POBEGLE OD OBAVEZA (foto)

06/02/2019 | 09:50

Njih dve su naprasno odlučile da nakratko pobegnu od svih obaveza i opuste se…

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić su vikend koji je za nama provele u Italiji. Njih dve su odlučile da daju sebi mali predah, opuste se i odmore od poslovnih, ali porodičnih obaveza. Pored upoznavanja Milana i dugih šetnji, iskoristile su priliku da odu u šoping, a odmor su nazvale “devojački vikend”. Iako su imale milion obaveza u Beogradu, Sanja je insistirala da sve ostave i prebace obaveze za sledeću nedelju, kako bi se odmorile i opustile od svega.

Sanja Marinković: Na vreme sam shvatila da nije pametno sreću graditi u zavisnosti od raspoloženja i emocija partnera

Fotografije sa ovog putovanja su objavile na svojim Instagram profilima, a Sanja je ostavila zanimljiv komentar.

– “Sono in ritardo” ili “una vita in corsa” ili “život u trku “, kako bi rekli Milanezi za svoj grad koji je dobio ime po engleskoj reci “miliner” što znači modistkinja (ako je priča tačna). Moja drugarica Vesna Dedić i ja smo bile vikend “modistkinje” i sebi dozvolile opuštanje i odmor od poslovnih i majčinskih obaveza. Preporučujem svima ovakvu dozu uživanja – napisala je Sanja.

ISKRENO Vesna Dedić: U ljubavi sam večiti ponavljač!

Međutim, Vesna je osetila malu grižu savesti zbog ove naprasne odluke da otputuju, jer ima mnogo obaveza kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a i svesna je činjenice da je ovakvo putovanje čak i za nju pomalo luksuz.

– Imala sam milion razloga da ovaj vikend provedem u Beogradu: pišem novi roman, snimam u ponedeljak tri emisije Balkanskom ulicom, novac je uvek bolje sačuvati za potrebe deteta, u Milanu će za vikend padati sneg, cele nedelje imam mnogo obaveza… Ali, dva dana devojačkog vikenda sa Sanjom Marinković je nešto zbog čega će i roman i biti bolji… I sve će i svi će biti bolje ako sam ja dobro. Tako… Shvatiš posle pedesete. Ali, nije kasno… – iskrena je Vesna.

Story.rsGlossy.rsM.M ATA images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike