Željko Joksimović OTKRIO detalje iz privatnog života

13/11/2018 | 21:00

Pevač Željko Joksimović priznaje da se ne kaje apsolutno ni zbog jedne odluke koju je doneo u životu kao i da sve gleda kroz lekcije.

– Ja sam tu gde jesam, zahvaljujući svim tim okolnostima, ali i greškama i nekim pravim najboljim odlukama. Nijedna od grešaka nije dramatično uticala na to da doživim neki veliki pad, a i da jeste, i tada bih joj pristupio na način da je to neka moja lekcija i da tada za to nisam bio spreman, jer mislim da se velike greške dešavaju samo onda kada stvarno nije vreme za neke stvari i moraš da dobiješ sitnu opomenu. Tako da sam veoma spokojan, jer mislim da je sve bilo kako treba i zahvalan sam na tom putu koji sam prošao, jer me on doveo ovde gde sam sad – rekao je za bosnasku “Azru” Željko Joksimović.

On dodaje da mu je supruga velika podrška jer razume javni posao i javni život.

– Razume mene kao muzičara i umetnika, hrabri me i bodri i daje mi jednu ogromnu slobodu zbog koje mogu da stvaram bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga srećan i zahvalan – istakao je on.

Nedavno su supruga i on proslavili prvi rođendan svojih kćerki Srne i Ane.

– Naš se život njihovim rođenjem promenio nabolje, imam malo manje sna i nebrojano mnogo pluseva koje su nam Ana i Srna donele i verujte mi da je pravo bogatstvo biti otac četvoro dece.

Na pitanje šta su supruga Jovana i on učinili da sin Kosta ne bude ljubomoran na sestre, Željko odgovara:

– Kosta je od početka uključen u odrastanje svojih sestara, veoma je razuman i shvata koliko nam je potrebna njegova pomoć. Nema tu nikakvog rivaliteta, on se nekada ponaša kao stariji brat, a nekad kao tata bebama, jer traži disciplinu od njih i uči ih nekim stvarima koje su u tom trenutku veoma važne za njega, tako da nema ljubomore i zbog toga sam jako srećan.

story.rsblic.rs/azra.baZ. Milutinović/ATA Images

Još iz rubrike